Cadde Bodrum'da tatiline devam eden Hande Ataizi'nin deniz keyfi

Bodrum'da tatiline devam eden Hande Ataizi'nin deniz keyfi

26.07.2022 - 08:20 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48) ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümden dönen ünlü çift, birlikte Gölköy'de görüntülendi. Denizin tadını çıkaran Ataizi, fit vücuduyla dikkat çekti.

Bodrumda tatiline devam eden Hande Ataizinin deniz keyfi

Oyuncu Hande Ataizi, Camdaki kız dizisinin sezon finali yapmasının ardından iki yıldır aşk yaşadığı Dinç Aydoğdu ve eski eşi Benjamin Harvey'le olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Aslan Leon ile soluğu Bodrum'da almıştı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Türkbükü'nde bir otelde görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Rüzgarlı hava sebebiyle denize girmeyi tercih etmeyen Ataizi, otelin locasında vakit geçirmişti. Ünlü oyuncunun, hararetli bir şekilde telefonda konuşması dikkatlerden kaçmamıştı.

Bodrumda tatiline devam eden Hande Ataizinin deniz keyfi

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan 48 yaşındaki güzel, telefon görüşmesi bittikten sonra şezlonguna dönerek, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile güneşlenmişti.

ANNESİNE SARILMALARA DOYAMADI

Otelin neşe kaynağı Aslan Leon olmuştu. Yedi yaşındaki Leon, şezlongta güneşlenen annesine bol bol sarılmıştı. Annesini öpücüklere boğan Leon, daha sonra Dinç Aydoğdu ile 'taş-kağıt-makas' oynamıştı.

Aydoğdu'na sarılan ve öpen Aslan Leon'nun, annesinin sevgilisiyle çok iyi anlaştığı görülmüştü. Neşesi yerinde olan Ataizi, bir ara yanına gelen sanatçı Nilgün Belgün'le sohbet etmişti.

Bodrumda tatiline devam eden Hande Ataizinin deniz keyfi

Haberin Devamı

"SON ANDA KURTULDUK"

Birkaç gün önce oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile komşusunun aracıyla eve dönerken büyük bir kaza atlatmıştı. 4 kişinin bulunduğu araç, bir anda alev almıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, “Büyük bir kaza atlattık. Çevredeki insanların kornaları, ‘araba yanıyor hemen inin’ bağrışları bizi kurtardı. İnanamıyorum, hâlâ şoktayım. Eğer bir dakika daha geç fark etsek araç kapılarını kilitlermiş ve çıkma ihtimalimiz yokmuş. Son anda uzaklaşarak kurtulduk” demişti.

Bodrumda tatiline devam eden Hande Ataizinin deniz keyfi

TATİLE DEVAM

Yaşadığı büyük şoktan sonra Bodrum tatiline devam eden Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile birlikte Gölköy'de objektiflere yansıdı. Kahverengi bir bikini giymeyi tercih eden ünlü isim, denizin keyfini çıkardı.

480 binden fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yaptığı spor paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, formda görüntüsü ile tüm bakışları üzerinde topladı.

Bodrumda tatiline devam eden Hande Ataizinin deniz keyfi

20 YAŞ FARK!

2012 yılında dünyaevine giren Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey ile Hande Ataizi, 2014 yılında oğulları Aslan Leon'u kucaklarına almıştı. Çift, 2018 yılında boşanmıştı. Güzel oyuncu, uzun süredir kendisinden 20 yaş küçük Dinç Aydoğdu ile aşk yaşıyor.