Cadde Bonkör 50 Cent! Menüdeki her şeyi sipariş etti

Bonkör 50 Cent! Menüdeki her şeyi sipariş etti

07.06.2023 - 17:42 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü ABD'li rapçi 50 Cent, New York'ta bir restoranda alkollü içecek markasının yeni anlaşmasını kutladı. Partiden fotoğrafları sosyal medyada paylaşan 50 Cent, meslektaşı DaBaby'in de katıldığı yemekten sonra garsonlara bıraktığı bahşiş ile gündem oldu.

Bonkör 50 Cent Menüdeki her şeyi sipariş etti

50 Cent, geçtiğimiz pazartesi günü gittiği New York'ta bir et lokantasında hiçbir masraftan kaçınmadı. Times Square'de bulunan mekanda akşam yemeği yiyen 47 yaşındaki rapçi, bin dolarlık bahşiş bırakarak garsonlara sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Gerçek adı Curtis James Jackson III olan ünlü isim, markası için ekibinin de katıldığı bir parti organize etti. Restorandan bir görevli, "Ekibi için bir festival düzenledi" açıklamasını yaptı.

Bonkör 50 Cent Menüdeki her şeyi sipariş etti

MENÜDEKİ HER ÜRÜNÜ ALDI

50 Cent'in, yeni imzalanan anlaşmayı kutlamak için gittiği restoranda, ıstakoz ve çok sayıda biftek dahil menüde bulunan her ürünü sipariş etmesi dikkat çekti.

Bonkör 50 Cent Menüdeki her şeyi sipariş etti

"ROL MODELİM İLE AKŞAM YEMEĞİ"

Yemekte meslektaşı DaBaby'i ağırlayan 50 Cent'in, restoran kapanana kadar mekanda kaldığı öğrenildi. Akşam yemeğinde çekilen fotoğrafları Instagram hesaabından paylaşan DaBaby, "Rol modelim ile akşam yemeği yedim" mesajını yazdı.

Bonkör 50 Cent Menüdeki her şeyi sipariş etti