Cadde Bonkör Taylor Swift! 100'er bin dolar ikramiye

Bonkör Taylor Swift! 100'er bin dolar ikramiye

01.08.2023 - 17:39 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in, 'Era's' adlı konser turunda görev yapan her kamyon şoförüne 100 bin dolar ikramiye vermesi büyük yankı uyandırdı. 33 yaşındaki yıldız, müzik kariyerinin yanı sıra çalışanlarına verdiği değerle de takdir topladı.

Bonkör Taylor Swift 100er bin dolar ikramiye

TMZ'nin haberine göre; Taylor Swift'in ABD turnesinde konser ekipmanlarını taşıyan her kamyon şoförüne 100 bin dolarlık hediye verilecek. İkramiye çeklerinin dağıtımının, Kaliforniya'da cumartesi gerçekleşecek gösteriden önce yapılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BEŞ MİLYON DOLAR!

ABD turu için yaklaşık 50 kamyon şoförünün görev yaptığı düşünüldüğünde ünlü şarkıcı, takdir toplayan jesti için beş milyon dolarlık dev bir bütçe ayırdı.

Bonkör Taylor Swift 100er bin dolar ikramiye

HASILAT REKORU GELECEK Mİ?

Taylor Swift'in ülke çapındaki konser turu, bir milyar dolarlık satış getirdi ve tamamlandığında 'tüm zamanların en çok hasılat yapan turne' olacağı konuşuluyor.

Bonkör Taylor Swift 100er bin dolar ikramiye

Prodüksiyon şirketinin aktardığı bilgiye göre Taylor Swift; dansçılara, yemek şirketlerine, aydınlatma görevlilerine, ses teknisyenlerine ve diğer çalışanlara da ikramiye verdi.

Bonkör Taylor Swift 100er bin dolar ikramiye

DİĞER ÇALIŞANLARINI DA UNUTMADI

Kamyon şoförleri dışındaki çalışanların ne kadar ücret aldığı belirsiz olsa da, söz konusu miktarın 'çok cömert' olduğu ifade ediliyor.