Cadde Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbie'nin filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi!

Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbie'nin filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi!

17.12.2022 - 12:32 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlatmıştı. Bu durumun sosyal medyada tartışmalara yol açmasının ardından, Brad Pitt verdiği bir röportajda konuyla ilgili açıklama yaptı.

Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbienin filmde yaptığı en terbiyeli şeydi

32 yaşındaki Avustralyalı aktris Margot Robbie; Leonardo DiCaprio, Jonah Hill ve Matthew McConaughey ile birlikte rol aldığı 2013 yapımı 'The Wolf of Wall Street' filminde rol aldıktan sonra dünya çapında bir yıldız haline gelmişti. Yer aldığı yapımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde, yakında gösterime girecek olan Oscar adayı filmi 'Babylon'daki rol arkadaşı Brad Pitt ile öpüştüğü sahneyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbienin filmde yaptığı en terbiyeli şeydi

"SENARYODA YOKTU"

Filmde, 1920'lerin Hollywood'unda her türlü eğlence fırsatını değerlendiren çılgın bir yıldız adayını canlandıran aktris, E! News'a yaptığı açıklamada öpüşme sahnesinin yönetmen Damien Chazelle'in orijinal senaryosunun bir parçası olmadığını açıklamıştı. Güzel oyuncu, 58 yaşındaki Pitt'le öpüşmeyi; yapılacaklar listesindeki önemli bir maddeyi yerine getirme şansı olarak teklif ettiğini anlatmıştı:

"Öpüşme sahnesi senaryoda yoktu. Ama 'Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?' diye düşündüm ve bunu yaptım."

Ünlü isim, bu öpücük hakkındaki düşüncesi sorulduğunda ise kahkaha atarak; "Harikaydı!" demişti.

"BU FIRSAT BİR DAHA KARŞIMA ÇIKMAYABİLİR"

Robbie, yönetmen Chazelle'i, Brad ile aralarında bir öpücük ekleme konusunda nasıl ikna ettiğinden de bahsetmişti. Hollywood yıldızı; "'Damien, bence Nellie gidip Jack'i öpebilir'" dedim. Damien da, "Şey, evet olabilir. Hey bekle, dur. Sen sadece Brad Pitt'i öpmek istiyorsun!" diye konuşmuş ve şöyle devam etmişti:

Haberin Devamı

"Ve ben de, 'Bu fırsat bir daha karşıma çıkmayabilir' dedim. Damien, 'Öpüşme sahnesi karaktere uyuyor' dedi, ben de ona katıldığımı söyledim."

Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbienin filmde yaptığı en terbiyeli şeydi

"BU İŞE YARIYOR"

Margot'nun aktardıklarına göre; önce öpüşme sahnesini neredeyse bir şaka olarak düşünse de, Chazelle ilk çekimden sonra bunun doğru hareket olduğuna ikna olmuş ve bu yüzden sahneyi tekrarlatmıştı. Aktris, "Damien, 'Tekrar yapın. Bu gerçekten işe yarıyor' dedi. Ben de, 'Bu harika' dedim" ifadelerini kullanmıştı.

TARTIŞMAYA YOL AÇTI

Tüm bunların ardından Brad Pitt, Margot Robbie'nin yeni filmleri Babylon'un çekimleri sırasında kendisini senaryoda olmayan bir şekilde öptüğünü açıklamasıyla ilgili konuştu.

Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbienin filmde yaptığı en terbiyeli şeydi

Margot'nun samimi itirafı, özellikle 'Me Too' hareketinden sonra, cinsiyetlerin tam tersi olması; yani bir erkeğin bir kadını senaryoda olmayan şekilde öpmesi halinde konunun nasıl karşılanacağına dair tartışmalara yol açtı. Sosyal medya kullanıcıları adeta ikiye bölünerek, karşıt görüşlerini dile getirdi. Bir grup senaryoda olmayan şeylerin eklemeler yapılabileceğini savunurken; bir grup ise bunun 'taciz' olduğunu iddia etmişti.

Haberin Devamı

"GÖRDÜKLERİMİN EN İYİSİYDİ"

Ancak Brad Pitt, Entertainment Tonight'a verdiği demeçte konu hakkında oldukça rahattı. Ünlü isim, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncuların kendi karakter yorumları için sinemada her zaman yer vardır. İnanın bana, Margot'nun bu filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi bu. Performansı alev alevdi, şimdiye kadar gördüklerimin en iyisiydi."