Cadde Brad Pitt, Formula 1 hayranlarının tepkisini çekti! '30 saniye bile durmadı'

Brad Pitt, Formula 1 hayranlarının tepkisini çekti! '30 saniye bile durmadı'

26.10.2022 - 07:48 | Son Güncellenme:

Başrolünü ve yapımcılığını üstleneceği bir Formula 1 filmine hazırlanan ABD'li aktör Brad Pitt, rolüne hazırlanmak için hafta sonu boyunca Formula 1 ABD Grand Prix’i yakından takip etti. Yarışlar sırasında ünlü spor F1 muhabiri Martin Brundle tarafından kendisine sorular yöneltilen Pitt'in, gazeteciyi tanımaması ve sorulara karşı umursamaz bir tavır sergilemesi sosyal medya kullanıcılarından tepki çekti.

Brad Pitt, Formula 1 hayranlarının tepkisini çekti 30 saniye bile durmadı

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda 'Bullet Train' filminin Berlin'deki galasına etek giyerek katılmasıyla dikkat çekmişti. Eteğiyle uyumlu bir ceket, açık pembe bir gömlek ve siyah botlar giyen aktör; güneş gözlüğü, kolye ve yüzük gibi aksesuarlardan da destek almıştı. 58 yaşındaki Pitt, giydiği etekle bacaklarındaki dövmeleri de göstermiş olmuştu.

Haberin Devamı

GENELDE DÖVMELERİNİ GÖSTERMİYOR

Yıldızın fazlaca dövmesi var, ama bunu özellikle kırmızı halıda pek göstermiyor. Dövmelerden biri, bir gergedan yüzü ve diğeri de bir insan kafatası gibi görünüyor, ancak iki dövmenin arkasındaki anlam belirsiz.

Pitt'in kollarındaki dövmeler arasında ise; 'hayat absürttür' anlamına gelen 'absurdities de l’ existence' ifadesi, çocuklarının baş harfleri, Buz Adam Ötzi'nin bir çizimi ve Mevlana'nın "Doğrunun ve yanlışın ötesinde bir yer var; seninle orada buluşacağız" sözleri yer alıyor.

Brad Pitt, Formula 1 hayranlarının tepkisini çekti 30 saniye bile durmadı

ANGELINA JOLIE İLE BERABER YAPTIRDILAR

Aktörün ayrıca, eski eşi Angelina Jolie ile birlikte oğulları Maddox'a ithafen yaptırdıkları bir Sanskritçe tasarım, sırtında aktris tarafından kaleme alınan bir karalama ve alt karnında Jolie'nin Kamboçya'nın Kmer dilinde yazılan doğum tarihi de dahil olmak üzere birçok dövmesi var.

Haberin Devamı

Pitt ve Jolie defalarca dövme yaptırmış olsalar da, aktör daha önce çocuklarının onların izinden gitmesini istemediğini söylemişti.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Hem dünya, hem de Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran fotoğraflar sonrası, ünlü ismin kombinine adeta yorum yağmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, "Adam ne giyse estetik duruyor, üstelik genç sayılmaz ve çok da hayranı değilim...", "Ütüsüz gömlek, altında etek. Burada ben giysem, dışarıda dilenciyim diye tutuklanırım", "Kadınlar pantolon giyebiliyorsa, erkeklerde etek giyebilir?" ve "Brad Pitt ne giysem yakışır demek istemiş. Ütüsüz gömlek ve etekle haber olacağını biliyordur. Görünüşe göre iki amacına da ulaşmış" gibi yorumlar yapmıştı.

"ORTALIĞI KARIŞTIRALIM"

Pitt, günlerce konuşulan eteğiyle ilgili beklenen açıklamayı günler sonra yapmıştı. Variety Dergisi'ne konuşan ve "Neden etek giydiniz?" sorusuna yanıt veren Pitt, "Bilmiyorum! Hepimiz öleceğiz, o yüzden ortalığı karıştıralım" diye yanıt vermişti.

"TEŞEKKÜRLER DOSTUM"

Yakında Formula 1 hakkında çıkacak bir filmin yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek olan 58 yaşındaki Hollywood yıldızı Brad Pitt, tüm bunların ardından sporun en sevilen yorumcularından birini Martin Brundle'a karşı takındığı 'umursamaz' tavırlardan dolayı eleştirildi.

Brad Pitt, Formula 1 hayranlarının tepkisini çekti 30 saniye bile durmadı


Haberin Devamı

Sky Sports'ta çalışan İngiliz gazeteci, Pitt ile canlı yayında konuşmaya çalıştı. 63 yaşındaki Brundle, yarışlardan keyif alıp almadığını sormadan önce, ünlü ismin yer alacağı yeni F1 projesi hakkında da bilgi almak istedi. Pitt ise Brundle'ın yanından geçmeden önce, "Teşekkür ederim dostum" demekle yetindi.

New York Post'ta yer alan habere göre; Formula 1 hayranları, Pitt'in üç gün boyunca takım yöneticileri ve sürücülerle gelecek filmi için araştırma yapmak adına vakit geçirmesinden ancak buna rağmen ünlü muhabir Martin Brundle'ın kim olduğunu bilmemesinden pek memnun olmadı.

Brad Pitt, Formula 1 hayranlarının tepkisini çekti 30 saniye bile durmadı

"HAYRANLARIYLA BAĞLANTI KURMA ANIYDI"

Gazeteci Omid Scobie, olayla ilgili yazdığı Tweet'inde; "Brad Pitt, F1 hakkında bir film yapıyor ama sporun sesi Martin Brundle'ın kim olduğunu bilmiyor" dedi.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise; "Brad Pitt.. Bir F1 filminde rol alacak olan adam, Martin Brundle ile konuşmak için 30 saniye bile durmadı.. Röportaj yapmak istemiyorsanız, yoldan çekilin ve bunu yapan insanlara yol açın" diyerek aktörü eleştirdi.

Haberin Devamı

Üçüncü bir kişi de, "Brad Pitt'in Martin Brundle ile bir dakika bile konuşmak istememe mantığını anladığımdan emin değilim. Demek istediğim, bu onun F1 filmini izleyecek olan F1 hayranlarıyla bağlantı kurma anıydı" mesajını yazdı.

'Top Gun: Maverick'in yönetmeni Joseph Kosinski tarafından yönetilecek olan Brad Pitt'in yeni filminde, Formula 1 şampiyonu İngiliz sporcu Lewis Hamilton da yapımcı olarak yer alacak. Merakla beklenen yapımın çekimlerine ise 2023 sezonunun ikinci yarısında başlanacak.