Cadde Bradley Cooper-Irina Shayk aşkı yeniden! Sarmaş dolaş yürüdüler

Bradley Cooper-Irina Shayk aşkı yeniden! Sarmaş dolaş yürüdüler

08.11.2022 - 13:24 | Son Güncellenme:

Ünlü manken Irina Shayk; geçtiğimiz aylarda 2019'da ayrıldığı, kızının babası Bradley Cooper ile birlikte tatile çıkmış; birlikte çekilen pozlarını kalp emojileriyle paylaşarak Hollywood yıldızı ile tekrar bir araya gelip gelmediğiyle ilgili soru işaretlerinin ortaya çıkmasına neden olmuştu. İkiliye yakın bir kaynak ise Cooper ve Shayk'ın tekrar bir araya gelmeyi düşündüğü ve mankenin kızına bir kardeş istediğini açıklamıştı. Tüm bunların ardından Cadılar Bayramı'nda da birlikte poz veren ikili, New York sokaklarında sarmaş dolaş yürürken görüntülendi.

Bradley Cooper-Irina Shayk aşkı yeniden Sarmaş dolaş yürüdüler

Baba tarafından Tatar asıllı ve Rusya doğumlu olan, yaşamını ABD’de sürdüren ünlü manken Irina Shayk, Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo ile beş yıllık ilişkisinin 2015’te sone ermesinin ardından ABD’li aktör Bradley Cooper ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2017’de Lea adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan Shayk ve Cooper, 2019 yılında ise yollarını ayırmaya karar vermişti.

Haberin Devamı

Bradley Cooper-Irina Shayk aşkı yeniden Sarmaş dolaş yürüdüler

"HARİKA BİR BABA"

Irina Shayk, geçtiğimiz sene aktörün babalığı hakkında ve kızı Lea ile ilgili şunları söylemişti:

Bradley harika, tam zamanlı bir baba. Kızımız Lea’yı hiç ihmal etmiyor. Zaten Los Angeles’ta evlerimiz birbirine yakın. Kızını istediği zaman alıyor. Bradley’e çok güvendiğim için Lea onunla iki hafta tatile gittiğinde onları bir kere bile aramadım, baba kızın baş başa kalmalarını istedim. Çocuk yetiştirme konusunda da aynı fikirdeyiz ve bu konuda katıyız. Bu devirde çocuk yetiştirmek zor. Çok oyuncağı var, seçim sıkıntısı yaşıyor. Oysa benim çocukluğumda sadece bir oyuncak bebeğim vardı.

ESKİ AŞIKLAR BİR ARADA

Bradley Cooper ve Irina Shayk, aylarda ise tropik bir tatil için tekrar bir araya gelmişti. 36 yaşındaki model; ayrılmalarından üç yıl sonra gerçekleşen tatillerinden fotoğraflarını kırmızı bir kalp emojisi ekleyerek, 19.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşmıştı.

Shayk, peş peşe yayınladığı karelerden ilkinde kumda yatan bir domuzun yanında gülümseyerek tek başına poz vermişti. Sonraki fotoğraflardan birinde ise ünlü isim, 47 yaşındaki Cooper'ın omzuna yaslanmışken görülmüştü.

Rus model, ayrıca kumlara çizilen bir kalp şeklinin ortasına yatarak verdiği pozla, 'aşk yeniden mi?' sorusunu akıllara getirmişti.

Haberin Devamı

Bradley Cooper-Irina Shayk aşkı yeniden Sarmaş dolaş yürüdüler

"KIZININ BİR KARDEŞİ OLMASINI İSTİYOR"

Eski çiftin tatilinden sonra Page Six'e konuşan bir kaynak şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu gerçek bir aile tatiliydi, ve ikisi tekrar bir araya gelmeyi düşünüyor. Irina, kızının bir kardeşi olmasını istiyor.

Cooper'ın da buna sıcak baktığını söyleyen, ismi paylaşılmayan kaynak; "İkisi de ayrıldıklarından beri kimseyle ciddi ilişkiler yaşamadı ve ikisi de tekrar çocuk sahibi olmaya sıcak bakıyor" demişti.

"ZATEN BİRBİRLERİYLE UĞRAŞMAK ZORUNDALAR"

"Bu, birinin asla diğerini aklından çıkaramadığı Bennifer 2.0 gibi bir durum değil" diyen kaynak, sözlerine; "Daha çok 'neden olmasın?' diye düşünüyorlar. Birlikte bir çocukları olduğu için zaten birbirleriyle uğraşmak zorundalar. İkisi de bunun hakkında düşünüyor, belki de sonunda gerçekten bir araya gelmelerinin zamanı geldi" şeklinde devam etmişti.

Dört yıl aşk yaşayan çiftin şimdilerde iyi geçindiği ve birbirlerinin arkadaşlığından keyif aldıkları da söylenmişti.

Bradley Cooper-Irina Shayk aşkı yeniden Sarmaş dolaş yürüdüler

NEW YORK'TA YÜRÜYÜŞ

Tüm bunların ardından New York'ta objektiflere takılan Irına Shayk ve Bradley Cooper, New York'ta samimi bir şekilde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı.

DailyMail'de yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta Cadılar Bayramı için de birlikte poz veren çiftin köpeklerini gezdirirken sarmaş dolaş bir şekilde görüntülenmesi, tekrar bir araya geldiklerini doğrulamış oldu.