Cadde Bradley Cooper: Sette altı saat boyunca çıplak kaldım

Bradley Cooper: Sette altı saat boyunca çıplak kaldım

20.01.2022 - 08:17 | Son Güncellenme:

Bradley Cooper, son filminin çekimleri sırasında yaşadığı ilginç anları anlattı. 47 yaşındaki Cooper, 'Nightmare Alley'in setinde altı saat boyunca tamamen çıplak kaldığından bahsetti.

Bradley Cooper: Sette altı saat boyunca çıplak kaldım

Dünyaca ünlü oyuncu Bradley Cooper, yaklaşmakta olan filmi Nightmare Alley'in setinde altı saat boyunca tamamen çıplak kaldığını açıkladı. 45 yaşındaki oyuncu, Toni Collette’in karşısında bir küvet sahnesini çekiminin ayrıntılarını anlattı.

Haberin Devamı

"ONU GERÇEK BİR ŞEKİLDE YAPABİLMEK İÇİN ÇIPLAK OLMAMIZ GEREKİYORDU"
Cooper, “O günü hala hatırlıyorum, mürettebatın önünde altı saat çıplak kaldım ve o gün Toni Collette’in ilk günüydü” dedi. Yakışıklı oyuncu, çıplak oynamanın gülünecek bir konu olmadığını ve kendisi için oldukça önemli bir deneyim olduğunu söyledi.

Bradley Cooper, "Filmin içeriği, keşfettiğimiz şey, onu gerçek bir şekilde yapabilmek için duygusal ve ruhen çıplak olmamızı gerektiriyordu” şeklinde açıkladı.

Yıldız oyuncu, "Gerçekten bir madenci kiti, şapkası ve el feneri takıp birbirinize bakıp sonra sizi o günün sonuna asla götürmeyecek bir rota kazıyor olabileceğinizi bilerek tünele inmeye benziyor. Ertesi gün yukarı çıkıp tekrar aşağı iniyorsunuz" diye konuştu.

Bradley Cooper: Sette altı saat boyunca çıplak kaldım