Cadde Britney Spears ve Sam Asghari'nin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi!

Britney Spears ve Sam Asghari'nin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi!

14.06.2022 - 12:13 | Son Güncellenme:

Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile perşembe akşamı dünyaevine girdi. Düğüne çiftin 100 kişilik yakın çevresi katılırken, Spears'ın ailesi gelmemişti. Ünlü ismin eski eşi Jason Alexander'ın düğünü basması ise ikilinin mutlu gününe damga vurmuştu. Tüm bunların arından olaylı düğünün geride kalmasıyla çift, popçunun iki çocuğunun babası Kevin Federline'ın oturduğu yere yakın yeni bir malikane satın aldı. Milyonlarca dolarlık ev ise mercek altına alınırken, Asghari ve Spears'ın evlilik sözleşmesi yaptığı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Britney Spears ve Sam Asgharinin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi

5 yıl aşk yaşamalarının ardından geçtiğimiz sene spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile nişanlanan Britney Spears, sonunda 'mutlu sonuna' kavuştu. Pop yıldızı, Perşembe gecesi California'daki malikanesinin arka bahçesinde Asghari ile evlendi.

Haberin Devamı

Ünlü isimlerle dolu davetli listesinde Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore ve Spears'ın masalsı düğünü için geliniğini tasarlayan Donatella Versace yer aldı. Spears'ın avukatı, eski federal savcı Mathew Rosengart da düğüne katılan isimler arasındaydı.

Britney Spears ve Sam Asgharinin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi

 

Ancak Spears'ın ebeveynleri Jamie Spears ve Lynne Spears ile kız kardeşi Jamie Lynn Spears orada değildi. Şarkıcının Kevin Federline ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Sean Preston (16) ve Jayden James (15) de düğüne katılmadı.

Sadece ikilinin yakın çevresinden oluşan 100 kişinin katıldığı tören, basından ve kameralarından uzak bir şekilde gerçekleştirildi.

ESKİ EŞİ DÜĞÜNÜ BASTI!

Çiftin mutlu gününe damga vuran olay ise, Britney Spears'ın 2004 yılında evlendiği ve sadece 55 saat evli kaldığı eski kocası Jason Alexander'ın düğünü basması oldu.

Haberin Devamı

Britney Spears ve Sam Asgharinin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi

Alexander, malikaneye zorla girişini Instagram'da canlı olarak yayınladı. Görüntülerde olay güvenliğiyle konuşarak Spears'ın kendisini düğüne davet ettiğini söyleyen Alexander, şarkıcının büyük gününü mahvetmekle tehdit etti:

Hey, Britney nerede? Adım Jason Alexander. Britney benim ilk ve tek eşim. Onun ilk kocasıyım. Düğünü engellemeye geldim!

Ardından, güvenlik görevlileriyle arasında bir mücadele başlayan Jason Alexander'ın canlı yayını kapandı.

TMZ'ye göre, 40 yaşındaki Alexander, polis memurları gelmeden önce güvenlikler tarafından zapt edildi. Page Six, Ventura County Şerif Departmanının Spears'ın evine izinsiz giren bir aramayı yanıtladığını doğruladı. Alexander, polis tarafından tutuklandı.

"BU OLAY YÜZÜNDEN SARSILDI"

Page Six'e konuşan bir kaynak, Britney Spears'ın; eski kocası Jason Alexander'ın Sam Asghari ile düğününü bozmaya çalışmasının ardından sersemlediğini söyledi:

Britney bu olay yüzünden sarsıldı, ama yaşananların onu hayal kırıklığına uğratmasına izin vermek istemiyor. Neyse ki herkes güvende ve Jason artık burada değil.

Britney Spears ve Sam Asgharinin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi

YENİ BİR MALİKANE SATIN ALDI

Olaylı düğünün ardından Britney Spears ve eşi Sam Asghari, Los Angeles bölgesinde yeni bir eve taşınacaklar. TMZ'nin haberine göre; ünlü popçu ve oyuncu, California'da devasa bir malikane satın aldı.

Yeni evli çift, hiç vakit kaybetmeden taşınma sürecini de malikaneyi satın aldıkları aynı gün başlattılar. 60 milyon dolarlık bir servete sahip olan Spears'ın, malikaneye 11,8 milyon dolar ödediği de bildirildi.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİNİN EVİNE YAKIN

İkilinin oldukça geniş bir alana sahip yeni evi; Spears'ın 2004-2007 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Kevin Federline'ın, oğulları Sean ve Jayden ile yaşadığı evine de oldukça yakın.

TMZ'ye konuşan bir kaynak, Federline'ın eski eşine bu kadar yakın yaşamakla ilgili düşüncelerini de aktardı:

Kevin, Britney'nin taşınmayı karşılayabileceği tüm mahalleler arasında kendi mahallesini seçmesine şaşırdı. Ama onuç olarak Kevin'ın huzur ve sükuneti istila edilmediği sürece sorun yok.

Spears ve Asghari'nin düğünlerinin yapıldığı eski malikanelerini satmayı mı yoksa o ellerinde tutmayı mı planladıkları ise belli değil.

Britney Spears ve Sam Asgharinin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi

FİLM ODASI, HAVUZU VE JAKUZİSİ VAR

Büyük bir mutfağı ve dev ekranda film geceleri geçirebilecekleri bir film odası olduğu bildirilen ev, yalnızca hediye paketlemeye ayrılmış alışılmadık bir odaya da sahip.

Bunların yanında malikanede büyük bir havuz ve su kaydırağı ile tamamlanan, birkaç çeşme ile dekore edilmiş geniş bir arka bahçe var. Ayrıca havuza bağlı bir adet de jakuzi bulunuyor.

Yıldız ismin yatak odası ise muazzam bir gömme dolap ve güzel bir fayanslı banyo içeriyor.

Britney ve Sam, başlangıçta 15.5 milyon doların biraz altında bir fiyatla listelenen evi, istenilenden daha uygun bir fiyata aldı. Bölge, Kourtney Kardashian ve yeni eşi Travis Barker dahil olmak üzere, ultra zengin ünlülerle dolu.

Haberin Devamı

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

Ünlü çift, dünyaevine girmeden önce evlilik sözleşmesi de imzaladı. Hem Britney Spears'ın, hem de Sam Asghari'nin serveti, bu anlaşma kapsamında korunuyor. Anlaşmaya göre eğer ikili bir gün boşanmaya karar verirse; Asghari, Spears'ın evlenmeden önce kazandığı milyonlarca dolardan bir kuruş bile alamayacak.

Genç oyuncunun gelecekte ayrılmaları halinde ünlü şarkıcının evliyken kazandığı paranın bir kısmını alıp alamayacağı ise belli değil.

Britney Spears ve Sam Asgharinin milyonlarca dolarlık yeni malikanesi