Cadde BU YAZ BiTMEDEN

BU YAZ BiTMEDEN

22.08.2013 - 19:28 | Son Güncellenme:

Takvimlere göre yazın son günlerini yaşıyoruz. Büyük çoğunluk iznini bitirdi ve gelecek yılın hayallerini kurmaya başladı. Oysa önümüzde daha 30 Ağustos ve Kurban Bayramı tatilleri var. Adriyatik kıyılarının bakir koylarında, tarih, kültür ve denizin iç içe geçtiği bir tatille yazı uğurlamaya ne dersiniz?

BU YAZ BiTMEDEN

ZAFER BAYRAMI’NDA ROMA
Odeon Tours, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kapsayan 3 günlük tatili değerlendirmek isteyenler için Roma turu hazırladı.
Tiber ve Aniane nehirlerinin arasında kurulu, İtalya ve Lazio bölgesinin başkenti Roma, Avrupa’daki en büyük yüzölçümüne sahip başkentlerden biri. Antik Roma, Roma merkezi ve Vatikan olmak üzere üç ana parça şeklinde gezilebilen kent; ziyaretçilerine her köşesinde tarihi yaşama fırsatı sunuyor.
29 Ağustos hareketli turu, 4 gün boyunca, 3, 4 veya 5 yıldızlı otel alternatifleriyle kişi başı 549 euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Odeon Tours Roma turunda arzu eden ekstra olarak Floransa, Napoli & Pompei, Castel Gondolfo & Outlet turlarına katılabiliyor. www.odeontatil.com

Haberin Devamı

KUZEY AFRİKA’NIN MASAL ÜLKESİ: FAS
Mika Tur’la Kuzey Afrika’nın masal ülkesi Fas’ı keşfetmeye ve yeni deneyimler yaşamaya ne dersiniz? Farklı deneyimler yaşayacağınız tur, Marakeş’ten Essaouıra’ya, Ourzazate’den Casablanca’ya kadar bir çok şehri kapsıyor.
Kentte dev bir labirenti andıran Marakeş Çarşı’sını gezerek pek çok farklı el sanatının örneklerini görebilir, UNESCO Milli Miraslar Listesi’nde olan Afrika’nın en hareketli meydanı Jamaa El Fna’nın renkli dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
Her perşembe çıkışlı 3 gece süren Fas Turu, 499 euro’dan başlayan fiyatlarla www.tatilbudur.com’da.

ZEN FELSEFESi’YLE EKOLOJiK SPA
Antalya Belek’de hizmet veren Cornelia De Luxe Resort Otel ve Cornelia Diamond Golf Resort SPA. otellerindeki Crassula SPA, Türkiye’nin ilk “Ekolojik Spa’sını” hayata geçirdi. 5000 metrekare alan üzerine kurulu Crassula SPA., zen felsefesiyle dekore edildi. Merkezde tamamen doğal bakımların yanı sıra reiki, renk terapisi gibi ruhsal bütünlüğü sağlayan araçlar da kullanılıyor. www.corneliaresort.com

Haberin Devamı

ADRENALİN DOLU TATİL KEYFİ
Datça Yarımadası’nda çam ormanları, volkanik dağlar ve plajlarla çevrili D-Hotel Maris, spor aktiviteleriyle heyecanlı bir tatil vaat ediyor.
Adrenalin tutkunuysanız, sakin hava gerektiren su kayağını yaparken diğer yanda rüzgarla yapılan sörf ya da yelkenin keyfini çıkarabilirsiniz. Profesyonel su sporları alternatiflerinin yanı sıra üç kortlu tenis merkezi, mini futbol, basketbol, plaj voleybolu, D-Hotel Maris’te yapılacak spor alternatifleri arasında.

ADRiYATiK KIYILARINA YOLCULUK
Mika Tur, yazın son fırsatlarını değerlendirerek Adriyatik kıyılarında Orta Çağ yolculuğuna çıkmak isteyenler için Dubrovnik Turu düzenliyor. Geçmişi 7. Yüzyıl’a dayanan Dubrovnik’te, UNESCO’nun Dünya Mirasları Listesi’ne alınan meydanı gezerken Orta Çağ’dan kalma pek çok sur görebilirsiniz. “Köprüler Şehri” Mostar’a yapılan gezide ünlü Mostar Köprüsü’nde yürüyebilir, Osmanlı’dan kalan yapıları gezebilirsiniz. Francis Manastırı, Rector Sarayı ve 14. Yüzyıl’dan kalma dünyanın en eski eczanesi görülecek yerler arasında.
5 Eylül çıkışlı 3 gece süren Dubrovnik Turu’nda fiyatlar 549 euro’dan başlıyor. www.tatilbudur.com

Haberin Devamı

GiZLi KALMIŞ CENNET
STH Turizm, tatil severleri Türk turistler tarafından henüz pek keşfedilmeyen, Adriyatik sahilinin en güzel ve bakir bölgelerinden biri olan Budva’ya
davet ediyor. Karadağ’ın turizm merkezi olan Budva, tarih ve kültürü deniz tatiliyle birleştirmek için ideal bir rota olarak gezi tutkunlarını ağırlıyor.
Tatilcilerin bütçesini zorlamadan tarih, kültür, gece hayatı, deniz tatilini bir arada sunan Budva turunun fiyatı 450 euro’dan başlıyor.