Cadde Bülent Ersoy 'ne zaman hala oluyorum?' diye sordu, Tarkan...

Bülent Ersoy 'ne zaman hala oluyorum?' diye sordu, Tarkan...

07.01.2018 - 10:02 | Son Güncellenme:

Megastar Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu’nu Türk Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’la tanıştırdı. Tarkan’a, “Ne zaman hala oluyorum?” diyerek soru soran Bülent Ersoy’a Tarkan, “İnşallah” diyerek cevap verdi.

Bülent Ersoy ne zaman hala oluyorum diye sordu, Tarkan...

Bülent Ersoy’un yeni çıkaracağı albümünde ‘Ümit Hırsızı’ adlı şarkısını veren Tarkan, önceki akşam üçüncü kez kayıt tuşuna bastı. Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda yapılan kayıtlara Pınar Tevetoğlu’yla gelen Tarkan, eşini Bülent Ersoy’la tanıştırdı. Bol kahkahalı geçen tanışma sonrası Megastar Tarkan ve Bülent Ersoy, erken saatlerde geldikleri stüdyodan gece yarısına kadar okumalar yaparak, tamamladılar.

Haberin Devamı

Okumalar bitti
Stüdyodan ilk ayrılan Bülent Ersoy’u Megastar Tarkan, kapıya yanaştırılan aracına kadar eşlik etti. VIP arabasının kapısını açarak muhabirleri çağırıp sorularını yanıtlayan Ersoy, kayıtları bitirdiklerini söyledi. Ersoy, “Çok güzel oldu. Hakikaten fevkaledenin fevkinde değil, fevkinin de fevkinde oldu. En son satırı da okudum, alkışladılar. Hepsi bitti” dedi.

'Tarkan, çok beğendi'
‘Ümit Hırısızı’ şarkısını Tarkan’ın çok beğendiğini söyleyen Ersoy, “Sağ olsun çıkarken uğurladı beni Tarkan. Çok mutlu oldu. Çok beğendiler hepsi, tabii ben de şımardım” dedi.

'2018’de aşk olabilir'
Kırmızı kıyafetiyle dikkati çeken Ersoy, muhabirlerin, “Kırmızı aşkın sembolüdür” yorumuna Ersoy, “Aşk şarkısı okudum” diyerek cevap verirken, muhabirlerin, “2018 yılında aşk olur mu?” sorusuna, “Onu bilemiyoruz, zaman ne gösterir” diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Bebek sordum
Baba olmak istediği konuşalan Megastar Tarkan’a, “Ne zaman hala oluyorum?” diyerek soru soran Bülent Ersoy’a Tarkan, “İnşallah” diyerek cevap verdiğini söyledi.

'Gelin hanım kum saati gibi'
Megastar Tarkan’ın eşi Pınar Dilek’i çok beğendiğini söyleyen Ersoy, Mega Yengeyla tanışmasını anlattı. Ersoy, “Gelin Hanım kum saati gibi bir kız. Ben ilk defa gördüm beğendim. Çok tatlı, iyi huylu bir kız. Ada çayı istedim hemen yazık kalktı. 'Aman efendim. estağfurullah. Talimat verin getirsinler' dedim. İyi huylu çocuk. Allah mutlu etsin” dedi.

'Bülent Ersoy’la çok iyi anlaştılar'
Bülent Ersoy’un yaklaşık 10 dakika sonra stüdyodan eşi Pınar Tevetoğlu'yla ayrılan Tarkan, centilmenlik yaparak eşini aracına bindirdi. Aracının camını açarak muhabirlerin sorularına cevaplayan Tarkan, “Bu saate kadar çalışıyoruz. Çok güzel oldu ama dinleyici takdir edecek. İnşallah beğenilir, sevilir şarkımız” dedi. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun Bülent Ersoy’la tanışması hakkında Tarkan, “Çok iyi anlaştılar” dedi. EMRAH AKÇAAY