Cadde Bülent Ersoy'dan Demet Akalın'a destek! 'Sahnede bu tarz şovlar olabilir'

Bülent Ersoy'dan Demet Akalın'a destek! 'Sahnede bu tarz şovlar olabilir'

03.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda sahne aldığı bir mekanda garsonun başından aşağı alkollü içecek döken şarkıcı Demet Akalın, haftalarca gündemde kalmıştı. Ünlü isime hem eleştiri yapanlar, hem de destek verenler olmuştu. Önceki akşam konser veren Bülent Ersoy, mekanda alkollü içecek ile karşılandı. Bunun üzerine gazetecilerin kendisine meslektaşının yaşadığı olayla ilgili sorular sorduğu Ersoy, Akalın'a sahip çıktı.

Bülent Ersoydan Demet Akalına destek Sahnede bu tarz şovlar olabilir

Ünlü popçu Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği; "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek, garsonun başından aşağı dökmüştü. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş; bazıları şarkıcıyı eleştirirken, bazıları da destek olmuştu.

Haberin Devamı

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Twitter gündeminin ilk sıralarına yerleşen Demet Akalın, sonrasında eleştirilere cevap vermişti. Instagram hesabının hikayeler kısmından Formula 1'deki alkollü içecek dökme geleneğinden bir fotoğraf paylaşan Akalın, "İlk sahnede ödeşeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Bülent Ersoydan Demet Akalına destek Sahnede bu tarz şovlar olabilir

"TAMAMEN ESPRİ AMAÇLI YILLARDIR YAPILIYOR"

Çok konuşulan olayın yaşandığı Bodrum'daki mekanın işletmecisi de sosyal medyadan bir açıklama yayınlamıştı. Demet Akalın da bu mesajı kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı:

Yıllardır içinde bulunduğumuz bu sektörün içerisinde bize öncelik tanıyan en önemli sanatçıların başında gelen Demet Akalın ile birlikte yaşadığımız durum tamamen esprili amaçlı durumdur... Linç girişimini doğru bulmuyorum.

"ESPRİ YAPMIŞTIR"

Tüm bu yaşananların ardından Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. Şık bir kıyafet ile şarkılarını seslendirmeye çıkan Diva, öncesinde ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Alkollü bir içecek ile karşılanan Ersoy, elindeki içeceği yere vurarak gazetecilere poz verdi. Bunun üzerine Demet Akalın olayı hatırlatılan ünlü isim, muhabirlerin sorularını cevaplayarak; meslektaşına şu sözlerle sahip çıktı:

Demet öyle bilerek yapacak bir sanatçı değil, espri yapmıştır. Sahnede bu tarz şovlar olabilir.

Bülent Ersoydan Demet Akalına destek Sahnede bu tarz şovlar olabilir

"ASLAN GİBİYİM"

Geçtiğimiz günlerde küçük bir rahatsızlık yaşadığı yönündeki çıkan dedikodulara da cevap veren Bülent Ersoy, “Rahatsızlanmadım maşallah. Aslan gibiyim” ifadeleri ile bu dedikoduları yalanladı.