Cadde Bülent Serttaş'ın ağabeyinden olay sözler: İşi gücü yalan!

Bülent Serttaş'ın ağabeyinden olay sözler: İşi gücü yalan!

21.03.2019 - 13:18 | Son Güncellenme:

Türkücü Bülent Serttaş ile ağabeyi Yalçın Serttaş arasındaki sular durulmuyor... Ünlü şarkıcının ağabeyi ile barıştıklarını açıklamasının ardından canlı yayına bağlanan ağabeyi, "Barışmadık, yalan söylüyor" dedi.

Bülent Serttaşın ağabeyinden olay sözler: İşi gücü yalan

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; Bülent Serttaş, kendisini ilgisizlikle suçlayan ağabeyi Yalçın Serttaş ile arasının düzelip düzelmediği yönündeki sorulaa, "Hayat güzel devam ediyor. Konuşuyoruz, görüşüyoruz, her şey yolunda sıkıntı yok" diyerek yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"BENİ KANSER ETTİN"
Bu açıklamanın ardından canlı yayına telefonla bağlanan Serttaş'ın ağabeyi, barışma haberlerini sert sözlerle yalanladı. Yalçın Serttaş'ın açıklamaları şöyle:
"Hayır, barışmadık. Yalan, aramış dahi değil. Yalan söylüyor, görüşmedik. Ben sana hakkımı helal etmiyorum Bülent Serttaş. Sen bana kardeşlik değil hiçbir şey yapmadın.

Beni kanser ettin, hala iğneler vurduruyorum. Yazıklar olsun sana. 'Ağabey nasılsın, ne yapıyorsun' de. İşi gücü yalandır onun. Allah'ın adını veriyorum ben öyle seyler konusacağım ki yer yerinden oynayacak.

Birinden mi korkuyorsun? Ben ne diyorum; Allah'ımdan korkuyorum, devletimden korkuyorum. Senin korktuğun başka bir şey varsa 'söyle' diyorum.