Cadde Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor

18.09.2023 - 12:04 | Son Güncellenme:

Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor

Bu yaz isimleri birlikte anılan Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir aşkı doğrulandı. Bir süre önce yakınlaşan çiftin ilişkilerinin dolu dizgin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

MUTLU BİRLİKTELİK

Son olarak Şahmaran dizisinde yer alan Burak Deniz, yeni dizisinde Hande Erçel ile partner oldu. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren isim, özel hayatıyla da merak edilen ünlülerden. Üç yıl boyunca oyuncu Büşra Deniz ile birliktelik yaşayan, daha sonra ise Didem Soydan ile ilişkileri ortaya çıkan Deniz, gönlünü meslektaşına kaptırdı. 2. Sayfa’nın haberine göre Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir en son İtalya'da tatil yaptı.

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor

HER ŞEY DAVETTE BAŞLADI

Haklarında birliktelik dedikoduları dolaşan çift, bir partide görüntülenmiş, ikinin yakın tavırları kafaları karıştırmıştı. Bodrum Türkbükü’nde bir markanın davetine katılan oyuncu ikili, gece boyunca birbirinden ayrılmamış, samimi görüntüler vermişti. Saatlerce dans eden Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir, organizasyonun en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. İkili arasında davette başlayan yakınlaşma birlikteliğe dönüştü.

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA KONUŞULAN POZ

Öte yandan Burak Deniz’den gelen pozlar da iddiaları doğrular nitelikteydi. Yakışıklı oyuncu, Bestemsu Özdemir’in araba çarpması sonucu bacağını kaybeden ve barınaktan sahiplendiği köpeği Mia ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşmıştı. Bu durum iki ünlü oyuncunun hayranlarının gözünden kaçmamış, yorum üstüne yorum gelmişti. Takipçileri oyuncu çifti çok yakıştırmıştı.

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor