Cadde Burak Deniz'den Alina Boz'a: İyi ki doğdun canım!

Burak Deniz'den Alina Boz'a: İyi ki doğdun canım!

14.06.2022 - 18:42 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Burak Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu, 'Maraşlı' dizisinde birlikte rol aldığı Alina Boz'un yeni yaşını kutladı.

Burak Denizden Alina Boza: İyi ki doğdun canım

Son olarak 'Maraşlı' adlı dizide rol alan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu Burak Deniz, geçtiğimiz aylarda manken Didem Soydan ile yaklaşık bir yıllık ilişkisini bitirme kararı almıştı.

Haberin Devamı

Kasım 2021'de Etiler'de objektiflere takılan Deniz, "Didem Soydan'la ayrılık sebebiniz sosyal medyadaki cesur paylaşımlar mı?" sorusunu cevaplamıştı. Ünlü oyuncu, "Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?” açıklamasını yapmıştı.

Burak Denizden Alina Boza: İyi ki doğdun canım

"BİZ GERİ KAFALI MIYIZ?"

Didem Soydan ise "Burak ile ayrılığımızın sebebinin benim sosyal medyadan yaptığını paylaşımlardan kaynaklandığı haberleri yapıldı. Bunlar kesinlikle yalan. Kendisinin de dediği gibi. Biz o kadar geri kafalı insanlar değiliz. Özel hayatımızı konuşmuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

AŞKA İKİNCİ ŞANS

Ayrılık sonrası adı meslektaşı Deniz Işın ile aşk dedikodularına karışan Deniz, çıkan haberleri net bir dille yalanlamıştı. Tüm bu yaşananların ardından Burak Deniz ve Didem Soydan, ilişkilerine ikinci bir şans vermeye karar vermişti.

Haberin Devamı

ESKİ PARTNERİNİ UNUTMADI

Şimdilerde Soydan ile mutlu birlikteliği devam eden Burak Deniz, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Yakışıklı oyuncu, 'Maraşlı' dizisindeki partneri Alina Boz'un yeni yaşını kutladı.

Birlikte çekilen pozlarını takipçileriyle paylaşan Deniz, gönderisine; "İyi ki doğdun canım. Daha iyi bir kare olabilirdi, evet" notunu düştü.

Burak Denizden Alina Boza: İyi ki doğdun canım