Cadde Burak Özçivit: Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık!

Burak Özçivit: Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık!

02.10.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Ocak ayında ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, Contemporary İstanbul'da kameralara yansıdı. Boş günlerinde sergiyi gezmeye geldiklerini söyleyen Özçivit, "Çok keyif aldım" dedi.

Burak Özçivit: Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık

Rol adıkları 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışmalarının ardından 2017 yılında nikâh masasına oturan, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit; ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu 18 Ocak'ta yaşamıştı.

Haberin Devamı

"AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM"

Geçtiğimiz aylarda Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Özçivit, eşi ve çocuklarıyla yaptığı Bodrum tatili hakkında konuşarak; "Çok güzel geçti tatilimiz. Çocuklar ile bolca vakit geçirdim. Ben setlerden dolayı döndüm ama onlar hâlâ orada. Ailemi çok özledim. Yoğunluktan dolayı gidemiyorum, dedim artık gelin" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Özçivit: Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık

"MUHTEŞEM ESERLER GÖRDÜM"

Özçivit-Evcen çifti, son olarak Contemporary İstanbul'da görüntülendi. Birlikte sergiyi gezen ikiliden Özçivit, şöyle konuştu:

Bugün boş günümüzdü, Fahriye ile kararlaştırdık. Geldik, çok keyif aldım. Muhteşem eserler gördüm hepsi birbirinden güzel.

Burak Özçivit: Fahriye ile boş günümüzdü, kararlaştırdık

"TÜM SANATSEVERLERİN GÖRMESİNDEN YANAYIM"

"Böyle muhteşem sanatçıların eserlerinin sergilenip tüm sanatseverlerin görmesinden yanayım."