Cadde Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı

Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı

24.12.2022 - 16:02 | Son Güncellenme:

Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit'in bugün doğum günü. İkinci kez baba olmak için gün sayan 38 yaşına basan yakışıklı oyuncu, Instagram hesabından 2019'da dünyaya gelen oğlu ile paylaşımda bulundu. Karan ile eğlenceli hallerini yayınlayan Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'den romantik bir yorum geldi.

Burak Özçivitten oğlu Karanla pozlar Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı

Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde iş insanı Adel Ali Bin Ali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da Kevin Spacey ile buluşmuş, ünlü aktörle bir araya geldiği anları sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ünlü ismin hayranları, Oscar ödüllü ABD'li aktörün cinsel taciz ve saldırı iddiaları nedeniyle yargıladığını hatırlatarak, buluşmaya yoğun tepki göstermişti.

Burak Özçivitten oğlu Karanla pozlar Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı

Haberin Devamı

"PARA KARŞILIĞI TECAVÜZLE YARGILANAN OYUNCUYLA POZ VERMEK"

Özçivit'e bir tepki de Tuba Ünsal'dan gelmişti. Meslektaşının Spacey ile buluşup, birlikte fotoğraf vermesine isyan eden Ünsal, "Para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncuyla yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan. Tecavüze uğrayan çocuklardan biri 14 yaşında" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Özçivitten oğlu Karanla pozlar Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı

"GEREKENİ HEMEN YAPTIM"

Özçivit, eleştiriler karşısında Spacey ile 2022 Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırmıştı. Oyuncu, bir de açıklama yapmıştı.

Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak.

"HASSAS KONULARDAN NEMALANACAK KADAR ALÇAK OLMAYIN"

Daha sonra Twitter hesabından sert bir paylaşım yapan Özçivit, "Böyle hassas konulardan nemalanmaya çalışacak kadar alçak olmayın" mesajını yazmıştı.

Haberin Devamı

"BURADA DA BİR CANKUŞU"

Ünlü isim, günlerce ağır yorumların hedefinde yer almasına neden olan olayı artık geride bırakmışa benziyor. Kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile 2017 yılında nikâh masasına oturan, 2019'da Karan adını verdikleri oğulları dünyaya gelen Burak Özçivit, şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. Yakışıklı oyuncunun bugün doğum günü. 38 yaşına basan Burak Özçivit, doğum gününde oğlu Karan ile dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Burak Özçivitten oğlu Karanla pozlar Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı

Üç yaşındaki Karan ile eğlenceli hallerini "Burada da bir Cankuşu" notu ile takipçilerinin beğenisine sunan Burak Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'den kalp emojilseriyle birlikte "Aşklarım" yorumu geldi.

Öte yandan Karan Özçivit'in, büyüdükçe babasına daha çok benzemesi dikkatlerden kaçmadı.

Burak Özçivitten oğlu Karanla pozlar Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı