Büşra Develi kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

25 Ağustos 1993'te İzmit'te doğan Büşra Develi, Fİ dizisinde Bilge karakteriyle çok sevilmişti. Bu projeden büyük bir başarı elde eden Büşra Develi, adını başarılı işlerde geçirmeye devam ediyor. İşte Büşra Develi'nin yaşamına dair merak edilenler haberimizde...

Büşra Develi kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınmış, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşınmış; üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır. 2015'te, Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini ve Tatlı İntikam'da Rüzgar karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

Sinema

2017 Ayla (film) Nimet
2017 Bitmiş Aşklar Müzesi
2018 Hadi Be Oğlum
2018 Arada Lara

Televizyon

2015 Tatlı Küçük Yalancılar Selin
2016 Tatlı İntikam Rüzgar
2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi Eleni

İnternet

2017-2018 Fi Bilge

17 Ağustos depreminin hikayesi: YarımBüyük acıların yaşandığı 17 Ağustos depreminin anlatıldığı dizinin süpervizörlüğünü oyuncu Fikret Kuşkan yapıyor. Genç oyuncu Fırat Temir ise ‘Yarım’da depremin ardından stres bozukluğu hastası olan 'Rüzgâr' karakterine hayat veriyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber