Cadde Büyük oyun başlıyor!

Büyük oyun başlıyor!

18.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Hande Ataizi’ni buluşturan yeni dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, 28 Şubat Çarşamba akşamı başlıyor.

Büyük oyun başlıyor

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun ekran tarihi açıklandı. 28 Şubat itibarıyla çarşamba akşamları saat 20.00’da Kanal D izleyicisiyle buluşacak dizinin yeni fragmanı ise merakları artırdı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimlerin yer aldığı yapımda, Harun karakterine hayat veren Ozan Güven’in şiddet gördüğü sahneler tanıtıma damga vurdu.

Haberin Devamı

Bir önceki fragmanda mor kravat takarak, izleyenleri ters köşe yapan oyuncunun, Fecir’den (Yörük) dayak yediği anlar sosyal medyada ‘En Çok Konuşulanlar’ arasına girdi. Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ masum bir delikanlı olan Umut’un (Koç) babasını kurtarmak için düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşını her çarşamba akşamı Kanal D ekranına taşıyacak.