Cadde Çağatay Ulusoy’dan film müjdesi!

Çağatay Ulusoy’dan film müjdesi!

26.02.2015 - 15:09 | Son Güncellenme:

Dizilerin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy hayranlarına müjdeyi verdi! Çağatay Ulusoy’un diziden sonraki yeni projesi belli oldu. Yakında yeni sinema filminin çekimlerine başlayacağını söyleyen oyuncu ilk defa beyazperdede rol alacağını ifade etti... Çağatay Ulusoy kimdir? Detaylar haberimizde...

Çağatay Ulusoy’dan film müjdesi

Medcezir dizisinin yıldızı Çağatay Ulusoy’dan film müjdesi! Ayaklı Gazete’nin haberine göre oyuncu ilk defa beyazperdede rol alacak. Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, dün akşam bir mekan çıkışında görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulusoy, yeni projeleri hakkında ilk kez konuştu.

İLK DEFA BEYAZPERDEDE

Yakında yeni sinema filminin çekimlerine başlayacağını söyleyen Ulusoy, “İlk defa beyazperdede rol alacağım” dedi.

SETTE KURALLARI YOK

Yakışıklı oyuncu çok yoğun çalıştıklarını dile getirerek, “Her hafta 120 dakikalık bir bölüm çıkarmaya çalışıyoruz. Ağır bir tempo ama hiç şikayetçi değilim” dedi. Sette herhangi bir kuralı olmadığını söyleyen Ulusoy, “İşi bitirmek zorundayız. O bölümün yayına yetişmesi gerekiyor. O yüzden çekilmesi gerekiyor” dedi. “Uykusuz çalıştığınız oldu mu?” sorusuna yakışıklı oyuncu, “Tabiki oldu” diyerek cevap verdi.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

1990 yılında İstanbul Bakırköyde dünyaya gelen Çağatay Ulusoy un babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Boşnak. Çağatay Ulusoy Best Model of Turkey yarışması 15 Ekim 2010 Cuma gecesi İstanbul’da düzenlenen yarışmasında Türkiye’ nin En İyi Erkek Modeli olarak 1. seçildi.

Birinci olduktan sonra ilk olarak ”Adını Feriha Koydum” dizisi ile tanındı. Daha sonra ilk sinema filmi olan ”Anadolu Kartalları” izleyiciye sunuldu. ”Emir’in Yolu” dizisinde de başrol oynayan oyuncu, ”Eve Düşen Yıldırım” dizisinde konuk oyuncu olarak görev aldı. Modelliğe her zaman devam edeceğini söyleyen Çağatay Ulusoy’un örnek aldığı oyunculardan ikisi de Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ. Çağatay Ulusoy’un en beğendiği kadın oyuncu Tuba Büyüküstün.

Oynadığı Diziler ve Sinema Filmleri

2009 – 2010 Arka Sokaklar – Figüran

2010 Recep Ivedik 3 – Figüran

2011 Anadolu Kartalları Ahmet Onur Başrol Oyuncu

2011 – 2012 Paranoya / Paranoia Çağatay Ulusoy Oyuncu

2011 – 2012 Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncu

2012 Eve Düşen Yıldırım Emir Sarrafoğlu Konuk Oyuncu

2012 Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncusu

2012 Emir’in Yolu Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncusu

2013 Medcezir (dizi) Yaman Başrol Oyuncusu