Cadde Çağla Şıkel: Takı işlerim var

Çağla Şıkel: Takı işlerim var

20.02.2024 - 08:10 | Son Güncellenme:

Çağla Şıkel, önceki gün katıldığı boks turnuvasında görüntülendi. Çocuklarıyla birlikte yaptığı kar tatilini anlatan ünlü isim, yeni hayalini açıkladı.

Çağla Şıkel: Takı işlerim var

Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda kız arkadaşlarıyla birlikte Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Yemek sonrası kahve içen Şıkel, üç saat oturdukları mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"AYRILIK ORTAK KARARIMIZ"

Oğulları Kuzey ve Uzay'ın babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sekiz yıl sonra Nail Gönenli ile mutluluğu yakalayan manken, bir yıldır aşk yaşadığı ünlü avukat ile ayrıldıkları iddiası hakkında sessizliğini bozmuştu:

Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti.

Çağla Şıkel: Takı işlerim var

ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ

Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, Türkiye'de ilk resmi kemerini verdi. Dünya Şampiyonu Kadın Kick Boks sporcumuz Bediha Taçyıldız'ın da mücadele edeceği turnuvayı izlemeye gelenler arasında ünlü isimler yer aldı. Çağla Şıkel de çocukları ile birlikte boks gecesi finaline katılan ünlü isimler arasındaydı.

Çağla Şıkel: Takı işlerim var

"AİLECE YAPIYORUZ"

Gazeteciler ile kısaca sohbet eden Şıkel, "Çocuklar ile beraber geldim, ilk kez birlikte seyredeceğiz. Hocalarımız ve beraber çalıştığımız insanlar burada. Çocukların ikisinin de dövüş merakı var ama boks dövüşmek için yapılan bir spor değil. Çok vazgeçilmez bir spor. Biz çocuklar ile ailece yapıyoruz. Bayağı uzun zamandır çalışıyorum ben de, teknik bilgim var yani" diyerek gülümsedi.

Haberin Devamı

"ONLARA O ŞEKİLDE EŞLİK ETTİM"

Geçtiğimiz haftalarda çocukları ile bir kar tatiline giden Çağla Şıkel, "Çocuklar güzelce kaydı, tatil yaptı. Ben sakatlığımdan dolayı yapamadım. Uzun zamandır bir sakatlığım var. Sporu da bırakmadığım için iyileşmesi uzun sürecek sanırım. Ama kızak yaptım, onlara o şekilde eşlik ettim" diyerek güldü.

Çağla Şıkel: Takı işlerim var

YENİ HAYALİ

Yeni hayalleri olduğunu da söyleyen Çağla Şıkel, "Takı işlerim var, ama nazara inanıyorum ben biraz. 6-7 ayımız var. Eğer olursa sizlere de bahsederim. Şimdi söylemek istemiyorum, ben bir şeyi olunca söylemeyi tercih ediyorum." dedi.