Cadde Çağlar Ökten ile evleniyor mu? Seda Sayan canlı yayında açıkladı

Çağlar Ökten ile evleniyor mu? Seda Sayan canlı yayında açıkladı

14.03.2022 - 13:26 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'den evlenme teklifi aldığı iddialarıyla gündeme gelen Seda Sayan, konuyla ilgili sessizliğini canlı yayında bozdu. Sayan ile Ökten'in programdaki romantik anları çok konuşuldu.

Çağlar Ökten ile evleniyor mu Seda Sayan canlı yayında açıkladı

İlk evliliğini 1987 yılında Rıdvan Kılıç'la yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan şarkıcı Seda Sayan, birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE SÜRPRİZ TEKLİF
Ökten'in 14 Şubat Pazartesi gecesi Beyoğlu'nda bulunan Süreyya Teras isimli mekanda sahne aldıktan sonra, bir anda cebindeki tektaşı çıkararak, sanatçıya evlilik teklifinde bulunduğu iddia edilmişti.

Daha önce altı kez nikah masasına oturan 59 yaşındaki sanatçının bu teklife 'evet' dediği ve 25 yaş küçük müzisyen ile evlilik hazırlıklarına başladığı söylenmişti.

Çağlar Ökten ile evleniyor mu Seda Sayan canlı yayında açıkladı

"İNŞALLAH SONSUZA KADAR EVET"
Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Sayan, sunucusu olduğu 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' adlı programda, evlilik teklifinin nasıl geldiğini anlattı.

Daha önce altı evlilik yapan şarkıcı, "Evet, Çağlar Ökten’den 14 Şubat’ta evlilik teklifi aldım. Stüdyodakilerin şahitliği de söz konusu bu aşkta" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"İnşallah sonsuza kadar evet" diyen Seda Sayan'ın genç aşkı ise açıklama yapmak yerine şarkı söyledi. İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibi'ne adlı şarkısını sevgilisinin gözlerinin içine bakıp söyleyen Ökten, romantik anlar yaşandı. Ardından dans eden ikiliden Ökten, kendisinden 25 yaş büyük sevgilisi Sayan'ı alnından öpmeyi de ihmal etmedi.

Çağlar Ökten ile evleniyor mu Seda Sayan canlı yayında açıkladı

"EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ"
Sayan, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim" demişti.

Ünlü şarkıcı, 1990 yılında Sinan Engin'le dünyaevine girmiş, aynı yıl Oğulcan adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Eski futbolcu ile Seda Sayan, 1995'te boşanma kararı almıştı.

"AŞK YOK, İŞ VAR"
Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan'ın, geçtiğimiz kasım ayında 44 yaşındaki organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı yönünde haberler çıkmıştı.

Ünlü şarkıcı, "İlişkinizin reklam ilişkisi olduğu haberleri çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Bunu siz yazıyorsunuz. Öyle bir şey yok. Ata ile aşk yok, iş var, çok iş var. Ata’nın benimle ilgili yapmak istediği inanılmaz güzel fikirleri var. Ben de ‘varım’ dedim, tokalaştık. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah" cevabını vermişti.

Çağlar Ökten ile evleniyor mu Seda Sayan canlı yayında açıkladı