Cadde Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü!

Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü!

23.03.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu; sözü ve bestesi Serdar Ortaç’a ait 'Çıkartacaksın' adlı yeni single'ını müzikseverlerle buluşturdu. Toplaoğlu, müzik sektörünün içinde bulunduğu durumdan bir hayli dertli olduğunu açıkladı.

Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü

'Uzaylı' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu (39), babası gibi sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor. 

Haberin Devamı

Yeni çalışmasın Çıkartacaksın'ı sevenlerinin beğenisine sunan Çağlayan Topaloğlu, müzik sektörünün geldiği durumdan dert yandı.

Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü

'MÜZİK SEKTÖRÜ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ'

Sektörde hızlı tüketimin yaşandığından muzdarip olduğunu belirten Topaloğlu, YouTube ve TikTok gibi sayfaların iyi ile kötü işleri birbirine karıştırdığını; iyi işlerin az, geri kalanının gereksiz kalabalık yarattığını ve adeta bir çöplük olduğunu söyledi.


Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü

DİZİ PROJELERİNDE YER ALMAK İSTİYOR

Bir süredir mekan işleten Çağlayan Topaloğlu, geçtiğimiz aylarda yorulduğunu ve asıl mesleği müzikle ilgilenmek istediğini belirtmişti. Yeni single çalışmasını piyasaya süren Topaloğlu, “Bir süre müziğe ara verdim bu süreçte oyunculuk dersleri aldım. İlk tecrübemi de Mahsun Kırmızıgül’ün vizyona koymuş olduğu Prestij meselesi filminde yaşadım ve oyunculuğu çok sevdim” dedi.

Haberin Devamı

Ünlü isim, müziğin yanı sıra dizi projelerinde de yer almak istediğini söyledi.