Cadde Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

25.05.2022 - 16:25 | Son Güncellenme:

Fenomen isim Kim Kardashian, gerek özel hayat, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Kylie ve Kendall Jenner'ın babası, eski sporcu ve reality show yıldızı Caitlyn Jenner, üvey kızı Kardashian'ın eski eşi West ve yeni aşkı Pete Davidson ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, son dönemde adını 'Ye' olarak değiştiren rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açan Kardashian, özel hayatıyla sık sık konuşuluyor.

Haberin Devamı

BOŞANMANIN DETAYLARI

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart'ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

"İLİŞKİ İNSANIYIM"

Geçtiğimiz günlerde West'ten boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ilişkisi hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, "Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" şeklinde kullanmıştı.

KIM HAKKINDA KONUŞTU

Davidson da People TV programının sunucusu Kay Adams ile yakın zamanda çıkacak olan reklam filmi ve zamanını nasıl değerlendirdiği hakkında konuşmuş ve kız arkadaşı Kim Kardashian'dan bahsetmekten çekinmemişti.

Haberin Devamı

Hollywood'un asilerinden biri olarak bilinen Pete Davidson, "İşim olmayan zamanları kız arkadaşımla ve arkadaşlarımla evde geçiriyorum. İş dışında çok fazla bir şey yapmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'14 ŞUBAT'TA KAMYON DOLUSU GÜL

Eski eşinden vazgeçemeyen, West ise, '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kardashian'a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. Daha önce, "Tanrı, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor." diyerek, ailesini geri istediğini ifade eden Kanye West, 14 Şubat hediyesini de Instagram'dan yayınlamıştı.

Ünlü isim, üzerinde, "Benim görüşüm gayet açık ve berrak..." yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

Kanye West, gönderisinde, "Bizim ilişimiz kamuya mal oldu çünkü biz tanınan insanlarız. Bazı insanlar benim çılgın olduğumu düşünebilir ama aşık olmak, çılgın olmak demektir ve ben ailem için çılgına dönmüş durumdayım." ifadelerine yer vermişti.

AŞIKLARDAN İLK FOTOĞRAF

Bu sözlerin ardından Kardashian, Davidson'la aşkını sosyal medyaya taşımıştı. Mahkeme tarafından resmen bekar ilan edilen Kim Kardashian, Davidson'la çıktığı akşam yemeğinden pozlarını aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ikiliden Kardashian, birlikte çekilen karelerine, "Gece atıştırmalığı..." notunu yazmıştı.

Haberin Devamı

DAVIDSON İLE YAZIŞMALARI İFŞA OLDU

Sosyal medya paylaşımlarından çifti hedef alan West'in, sonrasında Davidson'la yazışmaları ortaya çıkmıştı. Ünlü komedyenin eski eşe verdiği yanıt olay olmuştu.

Davidson, söz konusu mesajlarından birinde; "Kim kelimenin tam anlamıyla tanıdığım en iyi anne. Onun çocuklar için yaptığı şeyler harika. Çocuklarının böyle bir annesi olduğu için şanlısın ama artık bize bu şekilde davranmana izin vermemeye karar verdim ve sessizliğimi bitirdim" deyince Kanye West kızmıştı.

West, ünlü komedyene "Şu an neredesin?" diye sorunca aldığı yanıt ise çok konuşulmuştu. Pete Davidson, yataktan bir pozunu paylaşıp "Karınla yataktayım" demişti. Karşılıklı bir süre yazışmaya devam eden ikilinin özel mesajları sosyal medyada; "Kim ikisinden de kurtulmalı" yorumlarına sebep olmuştu.

Haberin Devamı

Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

"ÇOK KARMAŞIK BİR ADAM"

Tüm bunların ardından son olarak Kylie ve Kendall'ın babası Caitlyn Jenner, Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ve yeni aşkı Pete Davidson hakkında konuştu.

72 yaşındaki Jenner, Salı günü 'The Pivot Podcast' adlı programa katılıarak, "Kanye birlikte yaşaması çok zor bir insandı" dedi.
Bununla birlikte ünlü isim, 2015'te cinsiyet geçiş ameliyatı olduğunda 44 yaşındaki West'in yanında olduğunu, ancak desteğine rağmen milyarder rapçiyi hala "çok karmaşık bir adam" olarak gördüğünü belirtti.

"AİLEDE BİR KOMEDYENİMİZ VAR"

Caitlyn Jenner, üvey kızı Kardashian'ın Pete Davidson ile ilişksi hakkında konuşarak, sözlerine, "Şu anda Kim ile Pete'in ilişkisini seviyorum" diye devam etti ve ekledi:

Artık ailede bir komedyenimiz var. Yaşasın! Aramızda daha fazla rapçiye ihtiyacımız yok.

Jenner, 41 yaşındaki Kardashian'ın kısa süre önce 28 yaşındaki Davidson'ı Malibu'daki evine onunla tanışmak için getirdiğini ve kendisinin komedyeni onayladığını söyledi.

Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

"MUTLU OLMAYI HAK EDİYOR"

Caitlyn Jenner, Davidson'ın fenomen isim Kardashian'ın normalde aşk yaşadığı erkeklerden çok farklı olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Ama Kimberly birlikte olduğu erkeklerle, özellikle de Kanye ile çok şey yaşadı. Pete, her şeyden önce ona çok iyi davranıyor. İkisi birlikte buradaykan Kim çok mutluydu, ve mutlu olmayı hak ediyor.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ

Öte yandan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde sekiz yaşındaki kızının, kardeşi Kourtney Kardashian'ın düğününde korse giymesine izin verdiği için eleştirilmişti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, korseyi 'uygunsuz' olarak nitelendirirken, diğerleri North'un çok katmanlı kıyafetinin İtalya'daki sıcak havada 'rahatsız edici' olacağını belirtmişti.

Caitlyn Jenner: Kanye West, birlikte yaşaması zor bir insan

"BU ÇOK GARİP"

Bir sosyal medya kullanıcısı, Kanye West'in, kızı North'un giymesi için seçtiği kıyafetler hakkında Kim Kardashian ile bir konuşma yapmasını umduğunu söylemişti:

Çocuğun yaşının ve hava koşullarının uygun olmaması dışında, bu güzel bir kıyafet. Ama umarım Kanye West, Kim Kardashian ile 8 yaşındaki kızlarına korse giydirme konusunda konuşur... Bu çok garip.

Fenomen isme ayrıca, "İçimdeki anne, 8 yaşında bir çocuğun korse giymesini sevmedi", "Bir çocuğun neden korse giydiğini anlayamıyorum" ve "Mayıs aynının sonundayız ve bu zavallı çocuk palto giyiyor" gibi tepkiler de gelmişti.