Cadde Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü! 'Çalışmaktan besleniyorum'

Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü! 'Çalışmaktan besleniyorum'

05.10.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Kanal D’de hafta içi her gün canlı yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta?' programı ile ekranlara gelen, üç çocuk annesi Nur Tuğba Namlı; üçüncü bebeğinin doğumundan sadece dört hafta sonra işine geri döndü. Bir marka için çocuklarıyla kamera karşısına geçen ünlü isim, samimi açıklamalarda bulundu.

Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü Çalışmaktan besleniyorum

Ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı, 2015 yılında Mustafa Namlı ile hayatını birleştirmişti. Arden ve Eliz isimlerini verdikleri iki çocukları olan çift, geçtiğimiz sene ise Aren adını koydukları üçüncü çocuklarını kucaklarına aldı.

Haberin Devamı

Nur Tuğba Namlı, son olarak çocukları Arden, Eliz ve Aren ile bir marka için kamera karşısına geçti. Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen ‘Neler Oluyor Hayatta?’ programıyla izleyici karşısında olan sunucu, yaşamına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü Çalışmaktan besleniyorum

İşte Namlı'nın açıklamalarından satır başları...

"Üç hamileliğimde birbirinden çok farklıydı.  Diğer ikisinin Arden’e hamileliğimle hiç alakası yoktu. Arden’de son ana kadar enerjimden de, hayatımdan da ödün vermeden yaşayabildim. Hatta yakın arkadaşlarım 'Gerçekten ansızın dışarıda doğuracaksın, korkuyoruz artık biraz yavaşla' diyorlardı. Nitekim erken doğum yaptım. Eliz ve Aren’e hamileliklerimde ise daha tempo düşük bir hayat sürmek zorunda kaldım. Aren’de erken doğum riskim vardı, işe devam ediyor olsam da sürekli gözetim altındaydım… Daha rahat bir doğum için yürüyüş önerirler mesela, anneler bilir. Ben Aren’de yürüyemiyordum artık son haftalarda… Kolay değildi ama asla 'Allah’ım artık bitsin hamilelik' demedim, ben hamileliği seviyorum… Hemen düzeltiyorum; seviyordum. Bitti."

Haberin Devamı

"Çocuklarımın doğumu ile ilgili mukayese yapmak istemem ama hepsinin ortak özelliği eşsiz olmalarıydı. Aren’de, Eliz ve Arden gibi normal doğumla dünyaya geldi. İlk günden bu yana hep istediğim şey, kolay olmadığını bilsem de o anlara tanık olmaktı. Her bir sancı beni bebeğime daha çok yakınlaştırıyordu. O tarifsiz duyguyla acı birbirine karışıyor ve inanılması güç bir dayanabilme, başarabilme duygusu yaratıyor insanda… Dönüp baktığımda zor muydu, evet zordu ama iyi ki normal doğum yaptım; yapabildim. İyi ki o ilk nefeslerinde nefesleri nefesime değdi. Doktoruma bir kez daha buradan da teşekkür etmek isterim, kendisinin varlığı her zaman her doğumumda beni güvende hissettirdi."

Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü Çalışmaktan besleniyorum

"ÇOCUKLARIMIN ANLARINDA OLMAYA BAYILIYORUM"

"Zaman öyle hızlı akıyor ki ben nasıl sabah, nasıl aksam, nasıl hafta sonu geldi anlamıyorum, anlayamıyorum. Keyifli aslında, bakmayın. Bu arada sürekli birebir uyulmasa bile rutinler olmadan üç çocuklu hayat bir hayli zor olur. Buzdolabının üstünde bir planlayıcı takvimimiz var, servis saatlerinden tutun da akşam etkinliklerine kadar her şeyi pazar günü yazıyorum. Gün bize ne getirirse getirsin, ki malum çocuklar okulda mutlaka; beraber ve ayrı ayrı zaman geçirmeye özen gösteriyorum. Aslında ben her şeylerine dahil olmayı, çocuklarımın anlarında yanlarında olmaya bayılıyorum. Dengeyi kurmaya çalışırken bazen acaba mı dediğim oluyor ama gün sonunda 'Seni çok seviyorum annecim' sözü en büyük ödül oluyor…"

Haberin Devamı

"Arden 15.02.2016 doğumlu , şubatta 8 olacak… Eliz 11.09.2019 doğumlu yeni 4 yaşında oldu. Aren 21.11.2022 doğumlu gelecek ay kasım ayında 1 yaşında olacak… Böyle tek tek söyleyince büyük iş başardım, onu bir kez daha fark edip kendimle gurur duyuyorum."

Doğumdan dört hafta sonra ekranlara döndü Çalışmaktan besleniyorum

"ÇALIŞAN BİR ANNE OLMAK BANA İYİ GELİYOR"

"Takdir edilmek ne güzel bir duygu. Kendin olduğun için koşulsuz sevilmekse inanılmaz güzel bir his. Ben hep söylüyorum; ben çalışmaktan besleniyorum. Doğuma iki hafta kala yayına ara verdim, doğumdan dört hafta sonra geri döndüm. Baktığınızda hiç kolay değil… Dünyaya yeni adapte olmaya çalışan bir bebek, her gün canlı yayınla seyircisine gündemi anlatmaya çalışan bir kadın, uykusuzlukla baş etmeye; çocuklarına yeterli dengeli olmaya çalışan bir anne... Hepsini bir arada yapmaya çalışınca mucizelere tanık olmak gibi oluyor. Ama özetle şunu söyleyebilirim, çalışan bir anne olmak bana, bize, ailemize daha iyi geliyor. Zamanımı daha etkin, daha planlı kullanıyorum…"

Yazarlar