Cadde 'Camdaki Kız' nefes kesti! Nalan ve Sedat tekrar evlendi

'Camdaki Kız' nefes kesti! Nalan ve Sedat tekrar evlendi

15.06.2023 - 23:58 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi 'Camdaki Kız' nefes kesen 82'nci final bölümü ile ekranlara geldi. Hayri'nin ölümünün ardından bir yıl geçti ve Nalan ile Sedat bambaşka bir hayata adım attı. Eski eşler, yıllar sonra ilk buluşmalarını tekrar yaşadılar. Bu kez bambaşka iki kişi olarak oturdukları masadan herkesi mutlu eden bir karar çıktı.

Merve BARUT / Milliyet.com.tr
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız' heyecan dolu 82'nci bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde; Laz Kızı, Hayri’nin daha önce boşandığını öğrendikten sonra çok öfkelendi ve gözünü karartıp intikamını almak için Hayri'nin karşısına çıktı. Hayri'yi bıçaklayan Laz Kızı olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri olay yerinde geldiklerinde Türkan'a ''Başınız sağ olsun'' deyince Türkan sinir krizi geçirdi. Sevdiği adamın katili olan Laz Kızı daha sonra ise polis merkezine gitti ve suçunu itiraf etti.

Haberin Devamı

SEDAT, HAYRİ'NİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ!

Hayri'nin kızı Zeynep, Nalan'ı arayıp ''Babam yaralandı. Buraya gelsen çok iyi olur. Nalan abla gel'' dedi. Nalan aldığı telefonun ardından hemen yola çıktı. O sırada, Hayri'nin dükkanının önüne giden Sedat, Hayri'nin öldürüldüğünü öğrenince büyük bir şok yaşadı. Hayri'nin acı haberini alan Murat ''Ah be Hayri abi ya. O çocuklar ne yapacak? Nalan abla ne yapacak?'' diye ağladı.

'CAMDAKİ KIZ' FİNAL BÖLÜMÜ...

''BANA YAMUK YAPTI''

Sude, gözaltına alınan Laz Kızı'nı ziyarete gitti ve Hayri'nin öldüğü haberini verdi. Laz Kızı da ''Başından beri sen halkıymışsın. Meğer her şey yalanmış. Bana 'evliyim' dedi. İki sene önce boşanmışlar. Kim bilir kaç kadını böyle kandırdı. Haklıymışsın işte. Gebersin gitsin, cehennemin dibine kadar yolu var. Ben ona kırk kere 'bana yalan söyleme' dedim. Hayatımda kimseye inanmamıştım, ona inandım. Ama bana yamuk yaptı. Bana söz ver, bu yol yol değil. Çıkıp gideceksin buradan. Bir kalpsizin ellerine hayatını bırakmayacaksın. Bana söz ver. Benim gibi olmayacaksın'' dedi.

Haberin Devamı

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

NALAN, HAYRİ'NİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

''BENİM YÜZÜMDEN OLDU''

Nalan, Türkan'ın evinin önüne geldiği sırada Hayri'nin yerde yatan cansız bedenini gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hayri'nin cansız bedenini ambulansa koyup götürdü. Nalan bir köşede tüm olup biteni anlamaya çalıştı ve Türkan'a ''Öldü mü? O kadının abileri mi yaptı? Benim yüzümden oldu. Bugün bana gelip veda etti'' dedi. Türkan da Nalan'a sarılıp ''Bizi bıraktı abla'' diye ağladı. Hayri'nin ölümü Nalan, Türkan ve kızlarını çok sarstı.

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

NALAN GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ

Murat, Türkan'ın evine geldi ve öğleden sonra Hayri'yi toprağa vereceklerini söyledi. Türkan, Murat'a Laz Kızı'nın neden böyle bir şey yaptığını sordu. Murat da ''Bu Laz Kızı'nın bir arkadaşı vardı Sude, onunla konuştum. Laz Kızı sizi araştırmış ve iki yıl önce boşandığınızı öğrenmiş. Az önce tutuklayıp cezaevine gönderdiler. Gece gidip kendisi teslim olmuş'' dedi.

HAYRİ'Yİ LAZ KIZININ  ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

Bu sırada gizlice Murat ile Türkan'ın konuşmasını dinleyen Nalan gerçekleri öğrendi. Nalan ''Hayri'yi o kadın mı öldürdü? Abileri vardı peşinde. Türkan cevap ver. Belli ki biliyorsun'' dedi. Türkan da Hayri'nin peşinde Laz Kızı'nın abilerinin olmadığını açıkça itiraf etti. Nalan, Hayri'nin Laz Kızı'na aşık olduğunu ve Hayri'nin kendisine yalan söylediğini anladı.

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

SEDAT'IN HAMLESİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Hayri'nin öldürüldüğünü gazeteden öğrenen Sedat, Tako'ya tüm defin işlemleriyle ilgilenmesini söyledi. Cenazede en büyük yardım Sedat’tan geldi ve herkesi şaşırttı. Billur da haberi alır almaz Nalan'ı aradı ve görüştüler. Nalan cenazeye gitmek, Hayri'ye veda etmek istediğini ama nasıl yapacağını bilmediğini söyledi. Cenazeden sonra taziye evine Sedat yemek gönderdi. Hayri'nin kızları için de pasta yolladı.

LAZ KIZI TESLİM OLDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

Billur, Sedat'ı arayıp Hayri'nin küçük kızının yemek yemediğini ve kimseyle konuşmadığını söyledi. Sedat, Hayri'nin kızlarına pedagog ayarlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Sedat bir kez daha babasının takdirini topladı. Sedat, Mercan'ı görmek için Türkan'ın evine gitti. Babasının ölümünden sonra tek kelime bile etmeyen Mercan'ı konuşturmayı Sedat başardı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

Hayri'nin vefatının üzerinden bir yıl geçti ve Hayri'nin kızları okula başladı. Türkan, kızlarıyla birlikte Nalan'ın evine taşındı. Bu süreçte resim yapmaya başlayan Nalan da ilk sergisini açtı. Billur ile Muzo'nun çocuğu dünyaya geldi.

HAYRİ'NİN CENAZESİNİ SEDAT KALDIRDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SEDAT, BABASININ ONAYINI ALDI

Sedat, Nalan'ı doğum gününde yemeğe davet etti. Yemeğe gitmeden önce Sedat babasıyla konuştu ve ''Bana en çok kızdığın zamanlarda bile içten içe inanmaktan vazgeçmediğin için teşekkür ederim. Biliyorum en çok da Nalan'ı üzdüğüm zamanlarda kızdın bana. Ben Nalan'a yeniden birlikte bir yola çıkma teklifinde bulunacağım. Senin de onayını almak istedim'' dedi.

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

YILLAR SONRA AYNI MASADA BULUŞTULAR

Nalan, Sedat ile ilk kez buluşurken giydiği elbisesini yeniden giydi ve ikili, yıllar sonra ilk buluşmalarını tekrar yaşadılar. Sedat, Nalan'a içini döktü ve ''Yıllarca ne düşündüm biliyor musun? Seninle ilk göz göze geldiğimiz bu ana geri dönebilmeyi. Yaptığım bütün hataları silip, seninle ilk tanıştığımız güne uyanmayı çok istedim. Seninle gurur duyuyorum. Yaşadığın onca şeye rağmen dimdik durabildiğin için. Ben ne yapardım bilmiyorum ama sen başardın. Kendi doğum gününde benim yanımda olmayı tercih ettiğin için teşekkür ederim'' dedi.

Haberin Devamı

BU SAHNE YÜREKLERİ DAĞLADI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

''BENİMLE EVLENİR MİSİN?''

İlerleyen dakikalarda Sedat, Nalan'a içini açtı ve ona evlilik teklifi etti:

Ben çok bekledim ama bu soruyu sorabilmek için daha fazla bekleyemeyeceğim. Sen benim için çok kıymetlisin. Bu kıymeti sana hissettirmeme izin verir misin? Benimle yeni bir yola çıkar mısın? Her şeyi unutup, her şeyin başladığı bu yerde seninle en başa dönmek ve yeniden başlamak istiyorum. Benimle tekrar evlenir misin? Daha önce yaşadıklarımız hiç olmamış gibi. Tekrar ama ilk defaymış gibi. Benimle evlenir misin?

NALAN VE SEDAT YENİDEN BİR ARADA / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi

SEDAT VE NALAN'IN BEBEĞİ OLDU

Sedat ile Nalan'ın bu kez bambaşka iki kişi olarak oturdukları masadan herkesi mutlu eden bir karar çıktı. Nalan, Sedat'a bir şans daha verdi ve ikisi için bambaşka bir hikaye başladı. Yaşayamadıkları o hayatı yeniden yaşamaya karar veren Sedat ile Nalan, yeniden evlendiler ve bir yıl sonra bebekleri dünyaya geldi. Hem Nalan ve Sedat hem de diğerleri için hayat eksikleriyle de olsa yeniden rayına oturdu.

VE MUTLU SON! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kız nefes kesti Nalan ve Sedat tekrar evlendi