Cadde Camdaki Kız Pera kimdir gerçek adı nedir? Leyla Feray kaç yaşında, kimdir, nereli, sevgilisi kim?

Camdaki Kız Pera kimdir gerçek adı nedir? Leyla Feray kaç yaşında, kimdir, nereli, sevgilisi kim?

07.04.2022 - 23:36 | Son Güncellenme:

Leyla Feray, Camdaki Kız dizisinde Pera karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Oyuncu son olarak İkimizin Sırrı adlı dizi ile ekranda yer almıştı. Feray, Ben Onu Çok Sevdim projesi ile kariyerine adım attı. Peki, Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray nereli, sevgilisi kim?

Camdaki Kız Pera kimdir gerçek adı nedir Leyla Feray kaç yaşında, kimdir, nereli, sevgilisi kim

Camdaki Kız dizisinde Pera rolü ile güzel oyuncu Leyla Feray ekrandaki yerini alıyor. Oyuncu, 1993 yılında İstanbul'da doğdu ve eğitimini de Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde tamamladı. Çeşitli dizi ve filmlerle kariyerindeki başarısını katlamaya devam ediyor. İşte, Leyla Feray hayatı...

Haberin Devamı

LEYLA FERAY KİMDİR?

Feray, 8 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu ve ardından 2013 yılında “Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle profesyonel kariyerine adım attı.

“Paşa Gönlüm” (2014), “Üç Arkadaş” (2014), “Muhteşem Yüzyıl-Kösem” (2016), “Uyanış Büyük Selçuklu” (2020) dizilerinde yer aldı. 2017 yılında vizyona giren “Kardeşim Benim-2” filminde “Leyla” karakterini canlandırdı.

2018 yılında bağımsız kısa film olan “Aries”te rol aldı. 2020 yılında dijital platformda yayımlanan mini belgesel drama dizisi “Rise of Empires: Ottoman”da “Huma Hatun” karakterini oynadı.

Leyla Feray son olarak 2021’de ATV’de yayınlanan "İkimizin Sırrı" dizisinde “Neva” karakterini canlandırdı. Kendisi gibi oyuncu Serhat Teoman ile birliktedir.