Cadde ‘Camdaki Kız’da Feride, Nalan ve Hayri'yi yakaladı!

‘Camdaki Kız’da Feride, Nalan ve Hayri'yi yakaladı!

01.04.2022 - 07:57 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 31 Mart Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı yapımın son bölümünde; Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hiç hoşlanmayan Feride, kızının peşine düşüyor. Hayri'yle birlikte zaman geçirmek için konaktan çıkan Nalan, karşısına bir anda Feride'yi buluyor.

‘Camdaki Kız’da Feride, Nalan ve Hayriyi yakaladı

Başrollerini Burcu Biricik (Nalan) ve Feyyaz Şerifoğlu’nun (Sedat) paylaştığı, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız, 37’inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İzleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe gününe damgasını vuran dizinin son bölümünde; babası Rafet'ten ve Feride’den korkan Sedat'ın, Cana'dan uzak durmak istemesi çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Rafet'in Pervin'i otelde yemeğe davet etmesi Selen'in radarına takılırken, Gülcihan'ın ise Pervin'in kim olduğunu sorması Rafet'i iyice köşeye sıkıştırdı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Nalan, kimsenin kendini anlamamasından yakınırken; bir tek Hayri'nin ona iyi geldiğinden artık emindir. Feride'nin baskılarına karşı duygularını yaşamayan Nalan, Billur'un yönelttiği soruya nasıl cevap vereceğini bilemez.

BABASINDAN KORKAN SEDAT'A CANA ISRARI
Nalan, Hayri'ye olan duygularını fark etmeye başladıktan sonra Sedat'tan iyice uzaklaşır. Sedat ise Nalan'ın bu soğuk tavırlarına artık katlanmaktan vazgeçer. Feride, duruma hemen müdahale eder ve Nalan'ın Sedat'tan özer dileyip eve çağırmasını söyler. Ancak Nalan, duygularından vazgeçmez ve Feride bu istediğinde başarısız olur.

Cana, Feride'nin tehditlerini bahane ederek Sedat'ı görmeye gider.. Sedat, bulunduğu durumdan kurtulmak için Cana'dan uzak durur. Babasından ve Feride’den korkan Sedat, Cana’nın ısrarıyla zor anlar yaşar.

Haberin Devamı

Nalan, babası Adil Bey'i kaybettiği günden itibaren son defa yaşadıkları eğlenceli günü unutamaz. Nalan, Hayri'yle birlikte zaman geçirmek için konaktan çıkar, Feride ise Nalan'a güvenmeyip peşlerinden gitmeye karar verir. Nalan, bir anda Feride'nin seslenişini duyunca şoke olur.

‘Camdaki Kız’da Feride, Nalan ve Hayriyi yakaladı

CAMDAKİ KIZ’DA GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR
Nalan, babasını kaybetmenin acısıyla baş edemezken, bir de Feride'nin katı kurallarını uygulamak zorunda kalır. Feride, Adil'in arkasından Nalan'ın kesinlikle ağlamasını istemez. Ağlaması halinde onu terk edeceğini söyler.

Nalan, kendini çok yalnız hisseder. Babasının ölmeden önce kendisine önemli bir şey söyleyeceğini anlamıştır. Nalan, Feride'ye sesini yükselterek bir cevap vermesi için hesap sorar. Feride, Nalan'ın söylediklerine karşı sert bir tokat atar. Nalan’a aksini söylese de, Adil’in ölümüyle ilgili kendini suçlar.

Feride’den intikam almaya karar veren Cana, konağa gelir ve onu tehdit eder. Feride'ye Nalan'ın torunu olduğunu bildiğini söyleyen Cana, hem Feride'yi hem de Nalan'ı çıldırtmayı başarır. Sedat ise Cana'ya hiçbir şekilde engel olamaz.

Adil’in ölümüyle yıkılan Nalan, kendini iyice yalnız hisseder. Nalan, kimseden görmediği sevgiyi ve şefkati sadece Hayri'den görür. Zor günler geçiren Nalan, teselliyi yine Hayri’de bulur. Hayri, Nalan'ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağına söz verir ve sarılır.

‘Camdaki Kız’da Feride, Nalan ve Hayriyi yakaladı

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI
Camdaki Kız oyuncuları arasında birbirinden önemli isimler bulunuyor. Yeni bölümleriyle her perşembe Kanal D’de yayınlanan dizide; Burcu Biricik, Feyyaz Şerfioğlu, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Nur Sürr, Tamer Levent, Engin Şenkan, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Tuğrul Tülek, Hamza Yazıcı, Nihal Menzil, Laçin Ceylan ve Leyla Feray rol alıyor.