Cadde Camdaki Kız'da Hayri'den Nalan'a beklenen itiraf! 'Feride ve Sedat'a inat anlat'

Camdaki Kız'da Hayri'den Nalan'a beklenen itiraf! 'Feride ve Sedat'a inat anlat'

15.04.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

Kanal D’de perşembe akşamları yayınlanan ‘Camdaki Kız’, 14 Nisan akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı dizinin 39’uncu bölümüne; Feride'nin kızını adım adım takip etmesi ve Hayri’nin cüzdanında kendi fotoğrafını gören Nalan'ın bununla yüzleşmesi damga vurdu. İşte ‘Camdaki Kız’ son bölümde yaşananlar…

Camdaki Kızda Hayriden Nalana beklenen itiraf Feride ve Sedata inat anlat

Başrollerini Burcu Biricik (Nalan) ile Feyyaz Şerifoğlu’nun (Sedat) paylaştığı, Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız', 14 Nisan Perşembe akşamı 39'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Haberin Devamı

NALAN'IN KAFASI DA DUYGULARI DA KARIŞTI

Perşembe akşamlarına damga vuran 'Camdaki Kız' dizisinin son bölümünde; Billur’a söylediği sözler yüzünden pişman olan Nalan, Sedat’ı görme bahanesiyle evden çıktı. Arabada Hayri’nin kaybettiği cüzdanını bulan ve içerisinde fotoğrafını görünce şoke olan Nalan, Billur’dan özür diledi ve olanı biteni ona anlattı. Bunun çok güzel bir şey olduğunu söyleyen Billur, arkadaşına içinden geldiği gibi davranmasını söyledi. Duyguları konusunda kafası karışan Nalan ise kendini sorgulamaya başladı.

Camdaki Kızda Hayriden Nalana beklenen itiraf Feride ve Sedata inat anlat

Yakın arkadaşının ardından fotokopi çeken kocasının yanına uğrayan Nalan, akşam birlikte vakit geçirmek istediğini söyledi. Buna çok mutlu olan Sedat ise kendisini eve çağıran Cana’yı reddetti. Reddedildiği için kızan Cana, oturup onu beklemeyeceğini ifade ederek Sedat’ı tehdit etti.

Haberin Devamı

SELEN, LEVENT'İ KURTARDI

Kocasının kaçırılmasıyla zor zamanlar geçiren Selen ise çareyi Cavit enişteye gitmekte buldu. Ondan yardım isteyen Selen, babasının isteğiyle şirkete gitti. Amcası hastalandığı için Van’a giden Gülcihan’ın yokluğunda evin idaresi Feride Hanım’a kaldı. 

Her şeyi dikkatle inceleyen Feride, kızının penceresinin karşısına dikilen manolya ağacına anlam veremedi. Bunu birinin özellikle yaptığını anlayan Feride İpekoğlu, Tako’dan izahat istedi. Ağacı Hayri’nin getirip diktiğini öğrenince de hesap sormak için harekete geçti.

Camdaki Kızda Hayriden Nalana beklenen itiraf Feride ve Sedata inat anlat

Eve döndüğünde kapıda Hayri ile karşılaşan Nalan, ondan kaçarken, odasında kendisini bekleyen Feride’den habersiz Billur ile telefonda konuştu. Annesinin yanına gelip kimle ne konuştuğunu sorması üzerine Nalan, olayın Billur ile alakalı olduğunu ifade etti. Sonrasında Hayri’nin cüzdanındaki fotoğrafını alarak, cüzdanı kapının oraya bıraktı. Kızını adım adım takip eden Feride ise cüzdanı Tako’ya teslim etti. 

FERİDE'DEN HAYRİ'YE GÖZDAĞI

Cüzdanının bulunmasıyla sevinen Hayri, Nalan’ın vesikalığını göremeyince Feride Hanım’ın alıp almadığı konusunda endişelendi. Bunun üzerine Feride Hanım kendisini çağırınca iyice gerilen Hayri, manolya ağacı meselesi açılınca rahatladı. Kızının şoförüne amacının ne olduğunu soran Feride, “Nalan’a arkadaşın gibi değil, patronun gibi davranacaksın. Yoksa seni silerim” diyerek onu tehdit etti.

Camdaki Kızda Hayriden Nalana beklenen itiraf Feride ve Sedata inat anlat

Haberin Devamı

MUZO'NUN YENİ AŞKI PERA

Öte yandan Pera ile birbirlerine uygun olmadıklarını söyleyen Muzaffer, onu kendinden uzaklaştırırken; Nalan’ın kendisini cesaretlendirmesiyle kararını değiştirdi. Soluğu Pera’nın yanında alan Muzo, onunla bir ilişkiye başlamak istediğini ifade ederken; Selen’in atölyeye gelip ağabeyi için Pera’yı uyarması onu kızdırdı.

MANOLYA AĞACININ AKIBETİ NALAN'I YIKTI

Bu sırada Hayri’ye olan duygularını bastırmak için Sedat’a yakınlaşmaya çalışan Nalan, kocasına “Beni sevdiğini söyler misin?” dedi. Nalan’ın bu isteğini anlamsız bulan Sedat, ona "Bu ergen triplerini bırak artık" diyerek kızdı. Eşi uyuduktan sonra pencerenin başına giden Nalan ise annesi ve Hafize’nin manolya ağacını sökmesiyle gözyaşlarına boğuldu.

Camdaki Kızda Hayriden Nalana beklenen itiraf Feride ve Sedata inat anlat

"ANLATMAYA CESARETİM VAR"

Sabah kapıya gelen Hayri ile göz göze gelen Nalan, aşağıya onun yanına indi. Şoförünün sahile gitme teklifini kabul eden Nalan Koroğlu, arabada vesikalık fotoğrafını “Bunu ben buldum” diyerek ona teslim etti. Manolya ağacı için üzülmemesi gerektiğini söyleyen Hayri, 'biri alıp götürmüştür' derken; Nalan ağacı sökenin annesi olduğunu söyledi. Ardından arabadan inen Nalan'ın yanına giden Hayri, ona; “Dinlemek isterseniz benim anlatmaya cesaretim var” itirafında bulundu.

Haberin Devamı

YORUM YAĞDI

Son bölümde; Feride Hanım’ın kızını korumak için yaptıklarına ve Nalan ile Hayri arasında yaşananlara sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

"Başlasın Nalan-Hayri aşkı", "Hayri'den ilan-ı aşk geliyor", "Nalan kocandan kurtul ve Hayri'ye koş", "Nalan oradan kaçarak uzaklaşır devamı bu", "Feride Hanım istediği kadar ağaç söksün Hayri büyük atakta", "En güzel anların katili Feride neredesin ilan-ı aşk geliyor", "Nalan şu an çok huzurlu, bir yerlerden kesin Feride çıkıp gelecek", "Sedat ve Feride'ye inat anlat Hayri", "Bu büyük aşkın kıvılcımları yanmaya başlasın", "Feride'nin ağaç operasyonu ters tepti", "Nalan bir cesaret Hayri ile deniz kenarına geldi. Dönüşte Feride dikilir karşısına kabus gibi"

Haberin Devamı

Camdaki Kızda Hayriden Nalana beklenen itiraf Feride ve Sedata inat anlat