Cadde 'Camdaki Kız'da Laz Kızı'nın intikamı ağır oldu! Hayri'yi bıçakladı

'Camdaki Kız'da Laz Kızı'nın intikamı ağır oldu! Hayri'yi bıçakladı

09.06.2023 - 00:14 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi 'Camdaki Kız' 81'inci bölümü ile ekranlara geldi. Heyecan dolu yeni bölümde, Laz Kızı, Hayri’nin daha önce boşandığını öğrendikten sonra çok öfkelendi ve gözünü karartıp intikamını almak için hayri'nin karşısına çıktı.

Merve BARUT / Milliyet.com.tr
Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı, Kanal D’nin sevilen dizi 'Camdaki Kız'ın heyecan dolu yeni bölümünde; Hayri cesaretini topladı ve Laz Kızı'na aşık olduğunu sonunda Nalan'a itiraf etti. Hayri'nin ''Ben başkasına aşık oldum. Çok kötü tutuldum. Beni anladığını biliyorum. Yine görüşürüz. Eskisi gibi sık gelemem, sık sık görüşemeyiz. Bu kız birazcık tehlikeli. Sana bir şeyler yapmasından çok korkuyorum. Bir iki ay gizli gelebilirim. Açık konuşuyorum sana. Senden ricam beni bir müddet arama, yazma, mesaj atma'' şeklindeki sözleri karşısında Nalan hayatının şokunu yaşadı.

Haberin Devamı

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM

HAYRİ YAPTIKLARIYLA NALAN'IN PSİKOLOJİSİNİ BOZDU

Aradan geçen iki ayda Nalan'ın psikolojisi giderek kötüleşti. Nalan tüm gün yemeden içmeden camın kenarında oturup Hayri'nin gelmesini beklemeye başladı. Laz Kızı, Kerim'e ayrılmak istediğini söyledi ve Hayri ile yeni bir hayata adım attı. Laz Kızı, Kerim'in evindeki eşyalarını toplayıp Hayri ile birlikte yaşayacağı ev için hazırlık yapmaya başladı.

"SEN O KADINI SEVİYORSUN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

BİLLUR, NALAN İÇİN ENDİŞELENMEYE BAŞLADI

Nalan için endişelenen Billur, Hayri ile görüşüp Nalan'ı terapiye götürmesini söyledi. Sedat'ın gittiği psikoloğu Nalan için ayarladı. Nalan ile Sedat'ın karşılaşmaması için de önlemini alan Billur, Nalan'ın randevusunu Sedat'ın randevusunun olmadığı güne aldı.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

BİLLUR HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Kendini kötü hisseden Billur, kontrol için kan testi verdi. Tüm aile yemek yedikleri sırada Billur'u doktor aradı ve hamile olduğunu söyledi. Anne olacağını öğrenen Billur'un haberi paylaşmasıyla herkes büyük bir mutluluk yaşadı. Muzo eşine sarılıp ''Seni çok seviyorum'' deyip sevinç gözyaşı döktü.

BİLLUR HAMİLE -İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

SEDAT, NALAN'I GÖRDÜ

Sedat tesadüfen psikiyatri merkezinin önünde Nalan'ı gördü ve ''Sen nasıl bu hale geldin? Ne oldu sana ya? Sen ne yaptın bu kıza da bu hale getirdin?'' diye düşündü. Kalkıp Nalan'ın yanına gitmek istedi ama gidemedi. O sırada terapiye gitmek istemeyen Nalan, kapının önünde Hayri ile konuşup ''Beni sen iyileştirebilirsin'' dedi ve içeri girmeye ikna oldu.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

LAZ KIZI, TÜRKAN'I TEHDİT ETTİ!

 Laz Kızı, Türkan'ın kapısına gitti ve ''Yarın sizin boşanma davanız var. Bana bak, sen bir film çevirmeye kalk, Hayri'yi boşama o zaman bak gör ne iş açıyorum başına. Ayağını denk al. Yarın ben de geleceğim adliyeye. Kapının önünde buluşuruz, geç kalma erken gel'' dedi. Hayri ile daha önce boşanan ve Laz Kızı'ndan gerçeği saklayan Türkan'ın içini büyük korku kapladı. Laz Kızı'nın kendisine ve çocuklarına zarar vereceğinden endişe etti.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

SEDAT, HAYRİ'NİN NALAN'I ALDATTIĞINI ÖĞRENDİ

Haberin Devamı

Billur, Muzo'yla Nalan hakkında konuşurken tesadüfen Sedat her şeyi duydu. Billur, Muzo'ya Nalan'ın başına gelenleri açık açık anlattı ve ''Nalan hayatındaki en büyük hayal kırıklığüını yaşıyor. Daha büyük bir darbe alamazdı. Hayri ile iki yıldır ilişkileri var. Hayri Nalan'ı el üstünde tutuyordu ama şimdi Hayri Nalan'ı aldatıyormuş. İki ay önce öğrenmiş. Kaldıramıyor bunu. Bu kızın yüzü hiç gülmedi hiç. Hayat gülümsemesine bile izin vermedi bu kızın'' dedi. Duydukları karşısında Sedat ise büyük bir öfke patlaması yaşadı.

SEDAT, NALAN'IN HALİNE ÜZÜLDÜ- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

KERİM, LAZ KIZI'NDAN HER ŞEYİNİ GERİ ALDI

Laz Kızı tam evden çıkacakken Kerim eve geldi. Laz Kızı'na hazırladığı bavulu açmasını söyledi. Kerim kendi parasıyla alınan her şeyi, arabanın anahtarını, nakit parasını ve kredi kartlarını Laz Kızı'na bırakmadı. Kerim, Laz Kızı'na ''Bunca yıl yedin, içtin. Vedalaşmadan mı gideceksin benimle?'' diye saldırdı.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

LAZ KIZI, HAYRİ İLE TÜRKAN'IN ENSESİNDE

Laz Kızı'na boşanacağının sözünü veren Hayri köşeye sıkıştı ve Türkan'ı da ikna ederek soluğu tekrar adliyede aldı. Laz Kızı ise hem Türkan'ın hem de Hayri'nin ensesine yapıştı. Hayri ile Türkan boşanacaklarmış gibi yapıp adliyeye geldiklerinde Laz Kızı da hemen arkalarından gitti. Adliyeden içeri girdikten sonra Hayri ve Türkan, Laz Kızı ile köşe kapmaca oynadılar. İçeride saklandıktan sonra dışarı çıkan Hayri ve Türkan, Laz Kızı'na boşandıklarını söylediler. Laz Kızı bir arkadaşını arayıp Hayri ile Türkan'ın boşanma kağıdının fotoğrafını istedi.

Haberin Devamı

HAYRİ VE TÜRKAN, LAZ KIZI'NIN KISKACINDA!- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

RAFET, NALAN'I ZİYARET ETTİ

Akşam olduğunda Laz Kızı, Hayri'yi arayıp nerede olduğunu sordu. İşlerini bitirdikten sonra kutlama için buluşmak üzere sözleştiler. Laz Kızı'na iş yerinde olduğunu söyleyen Hayri konuşmak için Nalan'ın yanında gitme kararı aldı. O sırada Rafet ise Nalan'ın mutsuz olduğunu duyunca onu ziyarete gitti. Elinde çiçeklerle içeri giren Rafet'i karşısında gören Nalan büyük bir mutluluk yaşadı. Rafet, Nalan'a ''Kızım bir derdin, bir problemin yok değil mi? Benim yapabileceğim bir şey var mı? Uzun zamandır ihmal ettik seni. Hepimiz bu konuda suçluyuz. Aradan zaman geçti, affet bizi. Bu ihmalkarlığımızı affet. Bana anlatmak istediğin bir şey varsa çekinme, ben senin babanım. Ben ne yapar eder çözüm bulurum. Bulamazsam da yeri yerinden oynatırım'' dedi. Israrla iyi olduğunu söyleyen Nalan da, Gülcihan vefat etmeden önceki gece konuştuklarından bahsetti Rafet'e.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

''SEN BENİM İÇİN BİR MUCİZEYDİN''

Rafet gittikten sonra Hayri geldi ve Nalan ile bir konuşma yaptı. Kendisini bir süre aramamasını söyledi. ''Sana söz, işleri yoluna koyduktan sonra gelip yeniden seni göreceğim. Bunlar hep seni üzdüğüm için oldu. Bu başıma gelenler hep bundan. Ama kendimi affettireceğim sana. Senin yerinde olsam benim gibi bir adamı affetmem. Sen benim için bir mucizeydin. Allah bana o mucizeyi verdi. Bunlar hep senin ahını aldığım için oldu, biliyorum ben. Hem bunları söylemek için geldim hem de beni affetmen için geldi. Beni affet Nalan. Teşekkür ederim her şey için, beni sevdiğin için, bana inandığın için, güvendiğin için. Senden af diliyorum. Bana kızma Nalan. Beni affet oldu mu? Söz veriyorum yeniden gelip gözlerinin içine bakacağım'' dedi.

"BEN BU HAYATTA EN ÇOK SENİ SEVDİM"- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

Nalan da ''Sana kızmıyorum. Çünkü ben yaptım Hayri. Ben şu koca dünyada geldim, aradım, seni buldum. Sen bir şey yapmadın. Sana kızgın değilim. Ama seni çok sevdim. Ben bu hayatta seni çok sevdim, kendimden çok'' dedi. Hayri son kez Nalan'ı saçlarından öptü ve evden çıktı. Nalan gözyaşları içinde camdan Hayri'ye baktı. Hayri geri dönüp arkasına baktı ve camda gidişini izleyen Nalan'a el salladı.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

LAZ KIZI GERÇEĞİ ÖĞRENDİ!

Laz Kızı kutlama yapmak için gittiği mekanda Hayri'ye beklerken aldığı telefonla beyninden vurulmuşa döndü. Adliyedeyken aradığı arkadaşı Laz Kızı'na Hayri ile Türkan'ın aslında daha önce boşandıklarını söyledi. Laz Kızı kendisini 'evliyim' diye kandıran Hayri'den intikam almak için peşine düştü.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

Hayri'ye çok öfkelenen Laz Kızı'nın gözü döndü. Laz Kızı öğrendiği yalanın ardından hiç vakit kaybetmeden Hayri'yi arayıp nerede olduğunu sordu. Hayri'nin Türkan'a gittiğini öğrenince ''Gelip helalleşmek istiyorum Türkan'la. İtiraz etme ne olur. Beni bekle, gelirim sonra beraber çıkarız. Az çektirmedim ona da. Kimseyi kırmamak gerek. İnsan kırdığı yerden kırılmadan can vermezmiş. Öyle derler. Geliyorum'' dedi. Laz Kızı yol boyunca Hayri ile olan anılarını ve aralarında geçen konuşmaları düşündü.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

HAYRİ, TÜRKAN'DAN HELALLİK İSTEDİ

Hayri bu sırada çocuklarıyla ve Türkan'la vedalaştı. Hayri, Türkan'dan helallik isteyip ''Sen de hakkını helal et Türkan. Sana da çok çektirdim. Ben bir gün gelip kendimi sana affettireceğim. Ne hakkım varsa helal olsun. Ben senden razıyım. Ama senden bir isteğim var, Nalan'ı yalnız bırakma. O senin gibi değil. Sen onu ara, sor, yoldaş ol. Şu ortalık bir durulsun, yine gider gelirim. Bir şeye ihtiyacınız olursa beni arayın'' dedi.

HAYRİ, TÜRKAN İLE VEDALAŞTI!- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

LAZ KIZI' HAYRİ'Yİ BIÇAKLADI

Laz Kızı, Türkan'ın evinin önüne geldiğinde kornaya bastı. Hayri kızlarını öpüp kokladı ve yeniden geleceğini söyledi. Türkan'a da son kez sarılıp kapının önüne çıktı. Laz Kızı gözlerinin içine bakıp Hayri'nin kalbine elindeki bıçağı sapladı.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

''BAŞINIZ SAĞ OLSUN''

Hayri yere yığılırken, dışarıdan gelen seslerin ardından Türkan dışarı çıktı. Laz Kızı arabasına binip kaçtı. Türkan ve çocukları ambulansın gelmesini beklerken Hayri'nin başında gözyaşı döktü. Sağlık ekipleri olay yerinde geldiklerinde Türkan'a ''Başınız sağ olsun'' deyince Türkan sinir krizi geçirdi. Sevdiği adamın katili olan Laz Kızı ise polis merkezine gitti.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

BÜYÜK FİNALE YAKLAŞAN 'CAMDAKİ KIZ' YİNE ZİRVEDEN İNMEDİ

'Camdaki Kız', büyük final öncesi yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 81’inci bölümü Total kategoride 6,08 reyting, 17,61 izlenme payı, Ab kategorisinde 7,34 reyting ve 22,28 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,49 reyting ve 20,14 izlenme payı alarak yine zirvedeki yerini korudu.

Camdaki Kızda Laz Kızının intikamı ağır oldu Hayriyi bıçakladı

FİNAL TANITIMI BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

Dinin final bölümünün tanıtımı da yayınlandı. Hayri’nin Laz Kızı tarafından öldürülmesinin ardından Türkan ile Nalan Hayri'nin acısını yaşıyor. Nalan, ondan ikinci bir şans isteyen Sedat’ı geri çevirmiyor ve Köroğlu Malikânesinde herkes için yepyeni bir hayat başlıyor.

'Camdaki Kız', büyük finali ile 15 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…