Cadde 'Camdaki Kız'da Nalan'ın büyük değişimi başlıyor!

'Camdaki Kız'da Nalan'ın büyük değişimi başlıyor!

22.11.2022 - 10:59 | Son Güncellenme:

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız', çok ses getirecek bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen dizide bu hafta; Nalan kabuğunu kırıyor.

Camdaki Kız’ın perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde; Nalan (Burcu Biricik), hem Sedat (Feyyaz Şerifoğlu) hem de tüm Koroğlu Ailesi ile yüzleşiyor. Yaşanan bu büyük yüzleşmenin ardından Nalan, Feride’ye (Nur Sürer) rağmen evi terk ediyor. Feride ve Sedat’ın Nalan’ın gidişini kabullenmeye niyeti olmasa da Hayri (Cihangir Ceyhan), tüm desteğiyle Nalan’ın yanında yer alıyor.

Camdaki Kızda Nalanın büyük değişimi başlıyor

Haberin Devamı

"KENDİ HAYATIMI KURACAĞIM"

Nalan, konağa dönmesini isteyen Feride'ye, "Sen beni hiçbir zaman sevmedin. Sevseydin bana bu hayatı yaşatmazdın. Ne yaparsan yap o konağa dönmeyeceğim. Kendi hayatımı kuracağım ve o hayatı ben nasıl istiyorsam öyle yaşayacağım" diyor.

Camdaki Kızda Nalanın büyük değişimi başlıyor

Tüm taşların yerinden oynadığı, Nalan’ın yeni hayatının kapısını açtığını bölüm, izleyiciyi bir kez daha ekran başına kilitleyecek. Camdaki Kız dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.