Cadde 'Camdaki Kız'da Nalan'ın dünyası başına yıkıldı! 'Onu kendi ellerinizle Hayri'ye ittiniz'

'Camdaki Kız'da Nalan'ın dünyası başına yıkıldı! 'Onu kendi ellerinizle Hayri'ye ittiniz'

20.05.2022 - 01:22 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ 19 Mayıs Perşembe akşamı 43’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Feride’den gerçekleri öğrenen Nalan Koroğlu'nun etrafındakilere nasıl davranacağını bilememesi ve onun ne olursa olsun yanında olan Hayri’nin ilan-ı aşkı diziye damga vurdu. İşte ‘Camdaki Kız’ son bölümde yaşananlar…

Camdaki Kızda Nalanın dünyası başına yıkıldı Onu kendi ellerinizle Hayriye ittiniz

Perşembe ‘akşamları Kanal D’de yayınlanan ve 'Nalan Koroğlu’ karakterinin yaşadıkları ve iç dünyasının anlatıldığı ‘Camdaki Kız’, 19 Mayıs akşamı 43’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’da annesi bildiği Feride’nin aslında anneannesi olduğunu öğrenen Nalan, yüzleştiği gerçekle darmaduman oldu. 

Haberin Devamı

GERÇEKLERDEN SONRA KEDERE BOĞULDU

'Camdaki Kız' dizisinin son bölümünde; Feride’nin annesi olmadığını öğrendiği gibi otelden uzaklaşan Nalan, Hayri’yle sahil kenarına gitti. Kumsalda güzel bir çocukluk geçirmediğinden bahseden Nalan, babasının kendisine ölmeden bunu söylemeye çalıştığını anlattı. 

Nalan’a destek olmaya çalışan Hayri, Feride Hanım için de hiçbir şeyin kolay olmadığını; kendisine bakıp, büyütüp onunla hayata tutunduğunu anlattı. Bunu dinlemek istemeyen Nalan ise eve gitmek istedi. Yolda giderlerken Billur’un kendisini aramadan Hayri’ye ulaşıp bozulan arabası için yardım istemesi Nalan’ı kızdırdı. Arabadan inen ve direksiyona geçen Nalan, şoförüne Billur’un yanına gitmesini söyledi. Denileni yapan Hayri, Billur’a yardımcı oldu.

Camdaki Kızda Nalanın dünyası başına yıkıldı Onu kendi ellerinizle Hayriye ittiniz

Haberin Devamı

PERVİN'DEN GÜLCİHAN'A ZİYARET

Bu sırada Pera’nın annesi Pervin’in, Gülcihan’ı ziyarete gelmesi tansiyonu yükseltti. Oğlunun Pera ile evlenmesini istemeyen Gülcihan, bu işin olmayacağını söylerken; Pervin’in konuyla ilgili olumlu tavrı onu daha da kızdırdı. O anlarda eve gelen Rafet ise eşine bir şey çaktırmazken, eski aşkını yolcu ettiği sırada üstü kapalı olarak tehdit etti. 

FERİDE RAHATSIZLANDI

Nalan’ı her şeyi anlattıktan sonra eve gelen Feride ise Hafize’ye olanı biteni anlatırken fenalaştı. Kızının kendisini affetmeyeceğinden korkan Feride İpekoğlu'na, doktoru bağışıklık sisteminin düştüğünü söyledi. Nalan ile annesi arasında bir sıkıntı olduğunu anlayan Gülcihan ve Döndü ise bu duruma el atmaya karar verdi.

Camdaki Kızda Nalanın dünyası başına yıkıldı Onu kendi ellerinizle Hayriye ittiniz

SELEN'DEN ŞAŞIRTAN HAMLE

Muzo’nun şirketin başına geçmesini kabullenemeyen Selen, planını devreye soktu. Sedat’tan babasının Nalan’a verdiği Yeniköy’deki arsayı kendisine vermesini; böylece hisselerini ona devredeceğini söyledi. Sedat da en büyük hissedarın kendisi olma fikrini beğendi. Ardından Cavit’e giden Selen, Yeniköy’deki araziye birlikte otel yapmayı teklif etti. Temkinli yaklaşan Cavit, araziyi getirirse durumu değerlendireceğini söyledi. 

Yaşadığı şokun ardından eve giden Nalan, annesinin hastalandığını duyunca onun odasına gitti ve Feride’nin uzattığı eli tutmadı. Akabinde odasına giden Nalan, etrafındakilere de öfkesini yansıttı. 

Haberin Devamı

NALAN, SEDAT'I KOVDU

Sedat’ın da gerçekleri bilip susmasına tepki gösteren Nalan, onun bunu Cana’dan öğrendiğini duyunca çıldırdı. Sonrasında da Sedat’ı kovdu ve Cana’ya gitmesini söyledi. Soluğu Cana’nın evinde alan Sedat ise onun hamile olduğunu öğrenince şoke oldu. Çocuğu doğurmayacağından emin olmaya çalışan Sedat, sevgilisinin böyle bir niyeti olmadığını anlayınca evine gitti.

Camdaki Kızda Nalanın dünyası başına yıkıldı Onu kendi ellerinizle Hayriye ittiniz

Odasında olanı biteni düşünen Nalan, kendisine bir kutu bırakan Hayri’ye haddini bilmesi konusunda sert çıktı. Selen’in baskısına dayanamayan Sedat, odaya gider gitmez Nalan’la Yeniköy’deki arazi için konuştu. Kocasına çok kızan Nalan, istediği her şeyi alabileceğini ve onu rahat bırakmasını söyledi.

CANA'NIN BEBEK KARARI

Ertesi sabah Cana’ya giden ve bebek için konuşan Sedat, onun doğurmak istemediğini ve çocuğu aldıracağını duyunca rahatladı. Ancak Sedat’ı oyalayan Cana, o gittikten sonra böyle bir fırsatı kaçıramayacağını tekrar etti. 

Haberin Devamı

"BABAM KİM?"

Bu sırada annesinin odasına giden ve onunla yüzleşen Nalan, kendisini korkuyla büyütmesine sitem ederken; babasının kim olduğunu sordu. Buna cevap vermeyen Feride ise önce onu aramaması gerektiğini ardından dababasının yıllar önce öldüğünü söyledi. Buna inanmayan ve babasını bulması konusuna kendi karar vereceğini vurgulayan Nalan ise Hayri ile sahile gitti.

Camdaki Kızda Nalanın dünyası başına yıkıldı Onu kendi ellerinizle Hayriye ittiniz

HAYRİ'DEN İLAN-I AŞK

Hayri’ye kimsenin kendisine kıymet vermediğini anlattı ve onun da böyle yaptığını düşündüğünü söyledi. Hayri ise Nalan’a; "Nalan Hanım, siz benim hayattaki varoluş sebebim olmuşsunuz. Şimdi soruyorum; Peki ben sizin için kimim?" dedi.

Nalan’ın öğrendiği gerçeklerle yıkılmasına ve akabinde yaşadıklarına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Bir tane bile güzel anısı yok ki Nalan'ın Feride'yle. Yarası çok büyük ve derin”, “Feride ve Sedat bırakın Nalan’ı sevmeyi ,anlamaya bile çalışmadınız! Tek düşündüğünüz menfaatinizdi. Kendi ellerinizle de Hayri'ye ittiniz.O'na kızmaya hakkınız yok”, “Sedat Nalan’ı bu kadar değersiz hissettirebilirdi. Ruhunun paramparça olduğunu anlamadı bile. Oysa ki Hayri küçücük bir yara bandıyla sarmaya çalıştı”, “Nalan artık sorgulamaya başlayacak”, “Nalan'ın kendisini yalnız hissettiği zaman gelen itiraf”, “Feride’nin kabusu bitti çok şükür