Cadde 'Camdaki Kız'da nefes kesen bölüm! Hayri, Nalan'ın babasının yakasına yapıştı

'Camdaki Kız'da nefes kesen bölüm! Hayri, Nalan'ın babasının yakasına yapıştı

28.04.2023 - 00:21 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 77'nci bölüm fragmanı ve 76'ncı bölüm özeti...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 27 Nisan Perşembe günü 76'ncı bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde; Sedat’ın Nalan’ın kapısına gelmesiyle çılgına dönen Hayri, Nalan’la tartıştı. Sesin yükselmesiyle kendini kötü hisseden Nalan, Hayri’yi evden kovdu. Nalan bir köşede, Hayri bir köşede, Türkan bir köşede üzüntüsünü yaşadı.

Haberin Devamı

NALAN VE HAYRİ ARASINDA SEDAT KRİZİ YAŞANDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Türkan bütün gece "Hayri, Nalan’ın evinde mi?" diye düşünerek endişelendi. Dayanamayarak Hayri’nin çalıştığı yeri aradı ve o gece orada uyuduğunu öğrendi. Ne yapacağını, ne düşüneceğini şaşırdı.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM...

Hafize, hastaneden çıkan Metin’e refakatçilik yapmaya başladı. Metin, Nalan’la iletişim kurabilmek için Hafize’den yardım istedi ve Nalan’ı resim kursuna başlaması için ikna etmesini rica etti.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Hayri, Nalanın babasının yakasına yapıştı

"ANNEM ÇOCUKLARIMI GÖREBİLECEK Mİ?"

Gülcihan’a çok üzülen Selen'in, hastanede kasıklarına büyük bir sancı saplandı. Çocuklarına bir şey olduğunu düşünerek panikleyen Selen, hemen doktorun yanına gitti.

SELEN GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE YERE YIĞILDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Kontrolden sonra çocukların gayet sağlıklı ve cinsiyetlerinin kız olduğunu öğrendi. Herkes çok mutlu olsa da, Gülcihan’ın hastalığı yüzünden Selen buruktu. Babasına dönerek "Annem çocuklarımı görebilecek mi?" dedi.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Hayri, Nalanın babasının yakasına yapıştı

Nalan, Hafize'ye Hayri çıkmazını ve neden bitiremediğini anlattı. "Bitemiyor, ne yaparsam yapayım bitiremiyorum!" ifadeleriyle isyan ederek, "Ve nu arada karısıyla boşandı" diye ekledi. Hafize, "Tekrar ona nasıl güveneceksin?" diye sordu. Nalan ise "Bilmiyorum" demekle yetindi. Hafize, ona güvenmediğini ve yapacak bir şeyi olmadığını söyledi. Nalan, "Sadece yanımda ol" dedi.

NALAN, HAYRİ'DEN NEDEN KOPAMIYOR? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu sırada apartmandaki komşular dedikoduları arttırdı. Hayri, Hafize’yi sıkıştırdı Nalan’ı aradı. Nalan, Sedat’la buluşmak için parka gitti. Hayri, Hafize’den Nalan’ın parkta olduğunu öğrendi.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Hayri, Nalanın babasının yakasına yapıştı

"YA KALKARSIN, YA DA BEN GELİRİM"

Sedat’la Nalan, ilk defa gerçek iki medeni insan gibi dertleştiler. Sedat, Nalan’dan akıl istedi; çıkar yol göstermesini istedi. Hayri uzaktan onları izliyordu.

HAYRİ GÖZÜNÜ KARARTTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan'a mesaj attı ve "Ya kalkarsın, ya da ben gelirim" dedi. Nalan, mesajdan sonra apar topar kalkarken; Nalan Hayri’yi görünce çok gerildi. Bu gerginliği Sedat da fark etti. Konuşmasını bitirdikten sonra yanına geldi. Yine tartıştılar.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Hayri, Nalanın babasının yakasına yapıştı

Gülcihan’nın hastalığı herkesi yerle bir etmişti. Elden gelen bir şey olmadığı için konağa dönmeye ve yaşadığı hastalığı Gülcihan’a söylememeye karar verdiler. Konağa dönüldüğünde Billur da ziyarete geldi. Herkes Muzo ile Billur'u birbirine yakıştırıp, iyi dileklerde bulundu.

"NALAN'IN HAYATINDA KİM VAR?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan, Billur’un kapısına gitti ve ondan özür dileyerek; "Benim sana çok ihtiyacım var" dedi. Billur dayanamadı ve Nalan’a sarıldı. Sedat, büyük hışımla Muzo’nun odasına girip hesap sordu. "Nalan’ın hayatında biri var mı, yok mu? Ben onu sana emanet etmedim mi?" diye çıkıştı. Muzo, artık kızı rahat bırakmasını ve ihtiyacı olduğunda yanında olduğunu söyledi.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Hayri, Nalanın babasının yakasına yapıştı

"SEN KİMSİN?"

Metin, Nalan’ın yanına giderken mahallede Hayri’ye yakalandı. Hayri, Metin'in boğazına yapıştı ve "Sen kimsin?" diye bağırdı. O sırada Metin, "Asıl sen kimsin? Daha önce söylemeye cesaretin yoktu, şimdi var herhalde!" dedi.

"BEN NALAN'IN BABASIYIM!" / İZLEMEK İÇİNN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Hayri, "Ben erkek arkadaşıyım! Asıl sen kimsin?" diye bağırdığı sırada, Nalan aşağıya inmişti. Metin, "Babasıyım!" deyince; Nalan da, Hayri de kalakaldı.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Hayri, Nalanın babasının yakasına yapıştı

YİNE ZİRVEDE

'Camdaki Kız', 76’ncı bölümüyle ekranlara damga vurarak Total kategoride 5,74 reyting, 14,59 izlenme payı, Ab kategorisinde 5,96 reyting ve 17,35 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,99 reyting ve 17,16 izlenme payı ile Perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

BİLLUR, MUZO'YA AŞIK OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'Camdaki Kız', her Perşembe akşamı saat 20.00'de sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümleriyle Kanal D'de...