Cadde 'Camdaki Kız'da sorular yanıt buluyor

'Camdaki Kız'da sorular yanıt buluyor

29.09.2022 - 10:12 | Son Güncellenme:

Heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', herkesi yine ekran başına kilitleyecek. Geçtiğimiz haftaki bölümde izleyenlerin kafasında oluşan soru işaretleri bu bölümde yanıt bulacak. Burcu Biricik'in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız, yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız, bu akşam 50'nci bölümüyle ekrana geliyor.

Haberin Devamı

MERAKLA BEKLENİYOR

Nalan (Burcu Biricik), Hayri'yi (Cihangir Ceyhan) kıskandırmaya çalışıyor.

Camdaki Kızda sorular yanıt buluyor

Feride (Nur Sürer), Nalan'ın Hayri'den uzak durması için yeni planlar yaparken, Hayri ise Nalan'ın Sedat'la arasının düzeltmesini kabullenemiyor.

Camdaki Kızda sorular yanıt buluyor

Diğer yandan Rafet (Tamer Levent), Gülcihan'dan (Devrim Yakut) boşanmak için ilk adımı atıyor.

Camdaki Kızda sorular yanıt buluyor

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Camdaki Kız’ın 22 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 49'uncu bölümünde; Muzo’yu yerde baygın bulan ev halkı, çok endişelendi ama kısa sürede yemek yemediği için bayıldığı anlaşıldı. Sedat’ı hapishanede çaresiz görmeye dayanamayan Rafet, Cana’dan yardım istedi. Alp ise Sedat’la ilgili şikayetini geri almak için Cana’dan bebeği aldırmasını istedi. Kendisine bırakılan notun sahibini arayan Nalan, Hayri ile konuşmak için evden gizli buluştuğu sırada Sedat’ın eve dönmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Camdaki Kızda sorular yanıt buluyor

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisinin oyuncu kadrosunda, Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nın dışında; Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Hamza Yazıcı, Merve Polat, Feri Baycu Güler,Tamer Levent, Selma Ergeç, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakut yer alıyor.

BU AKŞAM KANAL D'DE

Yine izleyenlerini ekran başına kilitleyecek olan Camdaki Kız, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de.