Cadde Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı!

Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı!

04.04.2022 - 14:38 | Son Güncellenme:

Fiziksel görünümü nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan şarkıcı Camila Cabello, Miami’de denizden çıkarken bikinili fotoğraflarıyla gündem oldu. Sosyal medyada fazla kiloları nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalan genç isim, bu duruma isyan etti.

Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı

Son olarak Shawn Mendes ile ilişkisini bitirdiği için magazin gündeminden düşmeyen Camila Cabello, hayranlarını şaşırtmıştı. Instagram hesaplarından ortak bir ayrılık açıklaması yayınlayan ikili, "Romantik ilişkimizi bitirmeye karar verdik ama insan olarak birbirimize olan sevgimiz her zamankinden daha güçlü" ifadelerini kullanmıştı. 

Haberin Devamı

AYRILIĞI BÖYLE DUYURDULAR
İlişkilerine, birbirlerinin en iyi arkadaşı olarak başladıklarını belirten Cabello ve Mendes, bundan sonra da iyi arkadaş olmaya devam edeceklerini dile getirdi. İkili, ilişkileri sırasında kendilerine gösterilen destek nedeniyle de sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmemişti.

Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı

Ayrılık kararıyla gündemden düşmeyen Camila Cabello; zaman zaman fiziksel görünümü, kilosu ve selülitleri nedeniyle eleştirilere maruz kalan ünlüler arasında yer alıyor.

MIAMI'DE GÖRÜNTÜLENDİ
Son olarak Miami’de denizden çıkarken bikinili fotoğrafları çekilen 25 yaşındaki şarkıcı, fotoğraflarının basında paylaşılması sonrası fazla kiloları nedeniyle yine ağır eleştiri ve yorumlara maruz kaldı.

Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı

ELEŞTİRİLERE KAYITSIZ KALAMADI
Özellikle sosyal medya üzerinden ağır eleştiriler alan Cabello, bu duruma daha fazla dayanamayarak rahatsızlığını dile getirdiği uzun bir mesaj yayınladı.

Haberin Devamı

Paylaşımında, plaja her gittiğinden kendisini hazırlıksız ve hassas hissettiğini dile getiren şarkıcı, fiziksel görünümü hakkında yapılan eleştirilerin ve sürekli kendisini izleyen magazincilerin hayatını nasıl kabusa çevirdiğini anlattı.

Ünlü isim, Miami sahilinde kendisine küçük gelen bir bikini giydiğini ve nasıl göründüğünü umursamadığını dile getirirken, kendisi hakkında yapılan yorumları gördüğünde üzüldüğünü de saklamadı.

Cabello, kendi bedeniyle, kilosuyla, selülitleriyle ya da çatlaklarıyla barışık yaşayan kadınları takip ettiğini vurgulayarak, “Toplumun, ‘sağlıklı kadın figürü’ hakkındaki düşünceleri birçok kadın için gerçek değil. Photoshop uygulamaları, yiyecek kısıtlamaları, aşırı spor, bedeni olduğundan daha farklı gösterecek açılar seçmek hep bir mücadele” dedi.

"NADİREN GÜLÜMSEDİM"
Cabello, magazincilerin kendisini devamlı takip ettiğini ve bu nedenle plajda göbeğini gizlemek için içine çektiğini belirterek, “Karın kaslarım acıdı, nefes alamadım, nadiren gülümsedim" diye konuştu. Şarkıcı, o sırada plajda oynayan çocuklara özendiğini de belirtti.

Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı

“BASININ BULAMAYACAĞI YERE GİDİYORUM”
Camila Cabello, toplumun kadın bedeniyle ilgili bakış açısının ve görüşlerinin kendisini fazlasıyla etkilediğini belirterek, “Sadece bedensel görüntüye odaklanıp, üstelik ruh sağlığının bundan zarar görmesine neden olup nasıl sağlıktan söz edebilirsiniz, hayattan nasıl zevk alabilirsiniz?" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şarkıcı paylaşımını, "Şimdi basının beni bulamayacağı yere, havuza gideceğim. Ama çalılıkların arasına bile saklanıyorlar ve yoruldum" sözleriyle tamamladı.

DESTEK YORUMLARI GELDİ
Şarkıcının paylaşımına takipçilerinden çok sayıda destekleyici yorum geldi. Takipçileri, şarkıcının yaşadıklarından dolayı üzgün olduklarını belirterek, bu konuyu açtığı için ona teşekkür etti.

Bunlardan biri de Matthew McConaughey'in eşi Camila McConaughey'di. McConaughey, şarkıcının paylaşımına "Doğru söylüyorsun” şeklinde yorum yaptı.

Model Sara Sampaio da, şarkıcının paylaşımına kalp ifadeleri bırakarak Cabello'yu desteklediğini gösterdi.

Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı