Cadde Can Yaman 30 günde 10 kilo verdi!

Can Yaman 30 günde 10 kilo verdi!

06.02.2024 - 14:41 | Son Güncellenme:

Bir süredir İtalya'da yaşayan ve kariyerine orada devam eden ünlü oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından zayıflığıyla dikkat çeken bir kareyi paylaşarak 30 günde 10 kilo verdiğini söyledi.

Can Yaman 30 günde 10 kilo verdi

Demet Özdemir ile birlikte başrolünde yer aldığı 'Erkenci Kuş' dizisi sayesinde şöhreti yakalayan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam etme kararı almıştı. Oyuncu, son olarak sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

10,4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından zayıfladığı görülen bir fotoğraf paylaşan Yaman, şu ifadeleri kullandı:

30 günde nasıl 10 kilo verdim? Özellikle yoğun bir evre idi ve hâlâ öyle. Hayattan çok zevk aldım, günde 2 veya 3 kez egzersiz yapıp aralıklı oruç tutmak zorundaydım. Kalorileri çok düşük tuttum. Endişelenecek bir şey yok. Yorgun olmama rağmen tamamen sağlıklıyım, gençleştim ama her şeyden önce çok memnunum. Ancak itiraf ediyorum, bugün kendime bu kuraldan biraz ara vermeye karar verdim ve kendimi durdurmayı umarak istediğimi yiyeceğim... Her zaman yaptığınız gibi beni desteklemeye devam etmenizi rica ediyorum. Yakında görüşürüz.

Can Yaman 30 günde 10 kilo verdi