Cadde Cansu Dere'nin evinde yangın çıktı!

Cansu Dere'nin evinde yangın çıktı!

27.01.2023 - 08:15 | Son Güncellenme:

Son olarak Kanal D'nin ilgiyle izlenen 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan manken ve oyuncu Cansu Dere, geçtiğimiz aylarda çalışma temposuna ve kendine dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Dizinin final yapmasından beri ekranlarda görünmeyen oyuncu, evinde yangın çıktığını açıkladı.

Cansu Derenin evinde yangın çıktı

BBC'nin 'Doctor Foster' adlı dizisinden ülkemize uyarlanan 'Sadakatsiz' dizisi, yayınlandığı dönemde Kanal D’de reyting rekorları kırmıuştı. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un paylaştığı dizinin kadrosunda Tarık Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Nazlı Bulum ve Alp Akar gibi isimler yer alıyordu.

Haberin Devamı

2000 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü seçildikten sonra mankenlik yapmaya başlayan, daha sonra oyunculuk kariyerine adım atan Cansu Dere; Mayıs ayında final yapan dizisinin ardından, Eylül ayında Vogue dergisine konuşmuştu.

Cansu Derenin evinde yangın çıktı

"BİZİMKİ BİRAZ DELİ İŞİ"

"Normal bir tempoda çalışmıyoruz biz. Haftanın beş günü setteyiz, günde 12 saat. Uzun bir süre bunu yapınca akli dengeni yitirecek gibi oluyorsun. İnsanın biraz kendini bulması gerekiyor. Kendimi özledim" diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etmişti:

Haftanın beş günü karakterin ağladığı için bedenin o tepkiyi ezberliyor ve sanki ortada dram varmış gibi algılıyor. Anne dizisinde mesela reklamlara bakarken bile ağlıyordum. Bizim ki biraz deli işi.

Cansu Derenin evinde yangın çıktı

"SOSYAL MEDYADAKİ YORUMLARA ÜZÜLMEM"

Dere, "17 yaşımdan beri birilerinin beğenisini ve eleştirisini alarak büyüdüm. Fiziksel görünüşümle ilgili hiçbir eleştiriye kulak asmamak gerektiğini öğrendim. Herkesin beğenisini kazanayım diye bir arzum yok. Sosyal medyadaki yorumlar asla üzülmeme neden olamaz" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

"HAYVANLARA BAYILIYORUM"

Güzel oyuncu ayrıca hayvan sevgisinden de bahsetmiş ve "Hayvanlara bayılıyorum. Bana iyi geliyorlar. Kedilerim bende biriken o manasız enerjiyi alıyor. Hayvanların olmadığı bir dünya hayal edemiyorum. Sadece insanların yaşadığını düşünsenize ne korkunç! İşte o zaman tam cehennem!" demişti.

Cansu Derenin evinde yangın çıktı

YANGIN YATAK ODASINDA ÇIKMIŞ

Tüm bunların ardından 42 yaşındaki Cansu Dere, kötü bir haberle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun evinde yangın çıktı.

Cansu Derenin evinde yangın çıktı

Oyuncu, yangının yatak odasında çıktığını söyleyerek, can ve mal kaybı olmadığını belirtti. Dere, kedilerinin mumları devirmiş ve böylelikle ortalığın tutuşmuş olabileceğini anlattı. Oyuncu, kedilerinin de dumandan etkilendiğini söyledi.