Cadde Capcanlı bir sezon

Capcanlı bir sezon

19.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu hafta mağazaları şöyle bir turladım. Kış sezonu ürünleri mağazalarda yerini almış.

Capcanlı bir sezon

Yazlık her ürün indirimde. Her zaman söylerim sonbahar/kış sezonu benim kendimi stilimle çok daha iyi ifade edebildiğim bir sezon. Üst üste giyinmeyi, birbirinden farklı şeyleri konbinlemeyi çok seviyorum. Bu sezon vitrinlerde canlı renkler göze batmaya devam ediyor. Bakalım bu haftaki yazımızda öne çıkan trendler ne?

Haberin Devamı

DİSNEY X STUART WEİTZMAN

Capcanlı bir sezon

Son zamanlarda moda dünyası iş birlikleriyle ön plana çıkıyor. Dünyanın en lüks markaları ile iş birlikleri yapan Disney, şimdi ise Stuart Weitzman ile partnerliğini duyurdu. Sınırlı sayıda satışa sunulacak olan ‘Disney x Stuart Weitzman’ kapsül koleksiyonu, ayakkabı markasının ikonik silüetlerini, swarovski işlemeleriyle, Mickey ve Minnie Mouse karakterleri ile buluşturuyor. 15 Ağustos’ta stuartweitzman.com’da ve Stuart Weitzman butiklerinde satışa sunulacak olan koleksiyon şimdiden koleksiyonerlerin listesine eklendi!

EŞARP ŞIKLIĞI

Capcanlı bir sezon

Kadınların hayatında uzun yıllardır varlığını sürdüren eşarpların modası hiç geçmedi. 90’lı yılların olmazsa olmazı bandanalar yeni sezonla birlikte kaybettiği ilgiyi fazlasıyla çekeceğe benziyor. Podyumlardan sokaklara taşan bu trendi siz de stilinize uyarlayabilirsiniz. Yazın başlayan bu trend farklı bağlama yöntemleriyle kış sezonunda da karşımıza çıkıyor. Doğru seçilen bir bandana, stilinizi tamamlarken kombininizi bambaşka bir havaya sokabiliyor. Her türlü desen veya kumaşta bulunabilen bandanalar, yıllardır farklı kullanım şekilleriyle her döneme damgasını vuran bir aksesuar olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

FUŞYANIN DÖNÜŞÜMÜ

Capcanlı bir sezon

2022 Kış sezonunda markaların büyük bir çoğunluğu, sanki önceden kararlaştırmışlar gibi baştan aşağı capcanlı pembe tonlarını sergileyen tasarımlar sundu. Valentino ile başlayan fuşya çılgınlığı öbür markalarla da devam ediyor. Farklı pembe tonlarını ya da bizzat aynı pembe tonunu tüm parçalarda kullanmak hem çok trend hem de çok havalı durabiliyor. Pembenin öne çıkmasındaki en büyük neden ise bu rengin iyimser bir ruh hali yarattığının düşünülmesi. Sizde bu sezon ön plana çıkacağınız bir parça istiyorsanız fuşya bir blazer seçebilirsiniz.