Cadde Catherine Zeta Jones: Messi'yi seviyorum ve kocam bunu sorun etmiyor!

Catherine Zeta Jones: Messi'yi seviyorum ve kocam bunu sorun etmiyor!

21.12.2022 - 08:10 | Son Güncellenme:

Kendisinden 25 yaş büyük meslektaşı Michael Douglas ile 2000'de dünyaevine giren ve iki çocuk sahibi olan oyuncu Catherine Zeta Jones, Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi ile ilgili yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Dünya Kupası'nı kazanan takımı destekleyen Jones, Messi'yi sevdiğini ve eşinin bunu sorun etmediğini söyleyerek; dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Catherine Zeta Jones: Messiyi seviyorum ve kocam bunu sorun etmiyor

78 yaşındaki ABD'li oyuncu Michael Douglas ile 22 yıldır mutlu bir evlilik sürden ve Carys Zeta ile Dylan Michael isimlerini verdikleri iki çocuğu bulunan 53 yaşındaki Catherine Zeta Jones, geçtiğimiz sene verdiği bir röporyajda formunu nasıl koruduğunu anlatmıştı.

Haberin Devamı

Sadece temiz beslendiğini belirten ünlü isim, ilerleyen yaşını göz önüne alarak böyle yapmak zorunda olduğunu söylemişti. Wall Street Journal'a konuşan Zeta Jones "Gerçekten yaşlandığım zaman bir sürü vitamin almaya başlayacağım. Çünkü hayatımın geri kalanı için istediğim şey bol bol tatlı yemek" demişti.

Catherine Zeta Jones: Messiyi seviyorum ve kocam bunu sorun etmiyor

"EVDE SADECE CATH'İM"

Daha önce 'New Beauty' adlı dergiye konuşan Catherine Zeta Jones, hem kendisinin hem de kocası Michael Douglas'ın şöhretine rağmen, özel hayatını gözler önünde yaşamayı sevmediğini de anlatmıştı.

Oyuncu, "Evde sadece Cath'im. Cath, evinde ailesiyle kanepeye yayılıp oturan bir insan. Herkes onu tanımaz. Evet, özel hayata önem veren bir insanım" diye konuşmuştu.

"MİZAH DUYGUMUZU KAYBETMEDİK"

Haberin Devamı

Evliliklerinde zaman zaman inişler ve çıkışlar yaşasalar da aşkı ayakta tutmayı başardıklarını açıklayan ünlü isim, Douglas ile hayatlarının hâlâ aşk dolu olduğunu söylemişti. Jones, “İlişkimizde sabit olarak sevgi ve saygı var. Mizah duygumuzu asla kaybetmedik” ifadelerini kullanmıştı.

"NE ADAM AMA!"

Catherine Zeta Jones, Messi'ye olan aşkını ilan etti ve eşi Michael Douglas'ın bu durumdan 'rahatsız' olmadığını söyledi.

Catherine Zeta Jones: Messiyi seviyorum ve kocam bunu sorun etmiyor

Fransa ile kıran kırana geçen bir maçın ardından penaltılarla galibiyeti garantileyen Arjantin'e evinden tezahürat yapan Catherine, ekip zaferin ardından gözyaşlarına boğulurken çektiği bir videoyu paylaştı. Arka planda Ole, Ole, Ole şarkısını söylerken duyulan ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Şimdiye kadar izlediğim en iyi maçtı! Bakın, Paris Saint Germain'i destekliyorum. Fransızları seviyorum, ve Fransızca da konuşuyorum. Kalbim sizinle. Ama şunu anlamalısınız ki; ben Messi'yi seviyorum! Ve en güzeli de kocam bunu sorun etmiyor. Ne adam ama! Evin her yerindeki Messi posterlerimi umursamıyor.... Süper havalı.

Catherine Zeta Jones: Messiyi seviyorum ve kocam bunu sorun etmiyor

NE OLMUŞTU?

18 Aralık'ta oynanan 2022 Dünya Kupası finali, unutulmazlar arasına girdi. Arjantin, penaltılarda 4-2 galip gelerek tarihinde 3'üncü kez Dünya Şampiyonu olmuştu.

Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi, Dünya Kupası'nda en fazla maça çıkan futbolcu unvanına sahip olmasının ardından rekorları üst üste kırmıştı. Messi, Dünya Kupası'nın her eleme turunda gol atan ilk oyuncu olmuş ve Dünya Kupası tarihinde bir turnuvada en fazla penaltı golü atan oyuncular arasına girmişti. Ayrıca yıldız futbolcu, Rob Rensenbrink ve Eusebio'nun ardından bir turnuvada penaltıdan 4 gol atan 3'üncü futbolcu olmuştu.