Cadde Celal Al kimdir kaç yaşında? Kuruluş Osman'ın Abdurrahman Alp'i Celal Al dizi ve filmleri...

Celal Al kimdir kaç yaşında? Kuruluş Osman'ın Abdurrahman Alp'i Celal Al dizi ve filmleri...

27.04.2022 - 19:55 | Son Güncellenme:

Celal Al kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Abdurrahman Gazi karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. New York'ta Türkiye Konsolosluğu önünde toplanan Ermenilerin eylemlerine bozkurt işareti ile yanıt veren oyuncu 'Ne Mutlu Türküm diyene' sözleriyle haykırdı. Peki Celal Al kimdir kaç yaşında?

Celal Al kimdir kaç yaşında Kuruluş Osmanın Abdurrahman Alpi Celal Al dizi ve filmleri...

Celal Al kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. New York'ta Türkiye konsolosluğu önünde eylem yapan Ermenilerin eylemlerine bozkurt işareti ile karşılık veren Celal Al ' Ne Mutlu Türküm diyene' sözleriyle Ermenilere karşı tek başına net bir tavır sergiledi. Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan Celal Al oyunculuk kariyerine 2012 yılında adım attı. 

Haberin Devamı

CELAL AL KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Celal Al, 1982 yılında Artvin'de dünyaya geldi. Oyunculuk üzerine eğitimini tamamlayan Celal Al, 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almaya başladı.

TRT ekranlarında yayınlanan tarihi dizi Diriliş Ertuğrul'un kadrosunda yer aldı. Abdurrahman Alp karakterini canlandırdı. Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizide rol almaktadır.

Celal Al 185 cm boyunda ve 87 kilodur. Oyunculuk kariyerinde ilk film deneyimi olarak ta 2012 yılında yer aldığı Fetih 1453 filmi de bulunmaktadır.