Cadde Cem Özer'den tepki çeken şaka: Beni aile içi şiddete teşvik etme!

Cem Özer'den tepki çeken şaka: Beni aile içi şiddete teşvik etme!

26.05.2022 - 16:13 | Son Güncellenme:

'Laf Lafı Açıyor' adlı talk show programı ile bir döneme damgasını vuran Cem Özer, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da konuşuluyor. Beş kez nikâh masasına oturan, son evliliğini beş yıl önce yapan 62 yaşındaki sanatçı, bir AVM'de gerçekleştirilen ilkbahar-yaz defilesini sunarken, eşi Pınar Dura'ya yönelik sözleriyle şoke etti.

Cem Özerden tepki çeken şaka: Beni aile içi şiddete teşvik etme

Son olarak 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde rol alan Cem Özer, ilk evliliğini 1984 yılında caz müzisyeni Erol Pekcan'ın kızı Sebla Pekcan ile yaptı ve Cemre adında bir kızı dünyaya geldi. Oyuncu, 1989’da mutsuz sonla biten ilişki sonrası aynı yıl hayatını Selin Dilmen'le birleştirdi. 1991'de ikinci kez boşanan Özer, 1994’te modacı Esin Maraşlıoğlu ile dünyaevine girdi. Üçüncü evliliği de 1999'da biten Özer, 2004’te oyuncu Nurgül Yeşilçay ile nikâh masasına oturdu. 2005 yılında Osman Nejat adında bir oğulları olan çift, 2010'da ayrıldı. Ünlü şovmen, beşinci evliliğini ise 2017'de Pınar Dura'yla yaptı.

Haberin Devamı

"HER DAKİKA GÖRÜŞÜRSEN ESKİ KOCA OLMAZ"

Geçtiğimiz ay TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olan Özer, 12 yıl önce boşandığı Yeşilçay ve oyuncunun uzun süredir aşk yaşadığı Necati Kocabay hakkında dikkat çeken bir açıklama yapmıştı.

Necati Bey'le tanışmadım henüz, tanışmayı istiyorum. Necati, Nurgül’e çok iyi geliyor.

Eski eşinin gündem olan açıklaması hatırlatılan Yeşilçay ise "Bence de çok iyi geliyor. Necati de Cem'le tanışmak istedi ama fırsatımız olmadı. Gerçi durduk yere eski kocayla da görüşmenin pek bir manası olmadığını düşünüyorum. Her dakika görüşürsen eski koca olmaz" diyerek kahkaha atmıştı.

Cem Özerden tepki çeken şaka: Beni aile içi şiddete teşvik etme

"KIRARIM BAK KEMİKLERİNİ"

Marmara Park AVM'nin 10'uncu yıl dönümü sebebiyle gerçekleşen defilede; Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Wilma Elles, Miray Noyan ve Dilara Kırmıt’ın da aralarında olduğu 30 manken podyuma çıktı. Defilenin sunuculuğunu üstlenen Cem Özer, kuliste mankenler hazırlandığı sırada, eşine yönelik sözleri nedeniyle şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Ünlü şovmen, podyuma çıkarken kendisine bakmayan eşi Pınar Dura’ya takılmak için, "Nereye bakıyorsun? Bana bakacaksın. Kırarım bak kemiklerini, bak beni aile içi şiddete teşvik etme" dedi. Özer, bu sözlerin ardından gülümseyerek sözlerine devam etti.

Cem Özerden tepki çeken şaka: Beni aile içi şiddete teşvik etme

"EŞİMİN HAZIRLIĞI 1.5 SAAT SÜRÜYOR"

Kuliste mankenlerin ne kadar hızlı hazırlandıklarını anlatan Cem Özer, “Eşimden biliyorum, kadınların giyinmesi soyunması çok zaman alıyor. Bir yere gideceğimiz zaman eşimin hazırlığı 1.5 saat sürüyor. Kot ve tişörte karar veriyor, etek ve bluzla çıkıyor. Bir kadının sabah kalktığında akşam ne giyeceğini bildiği tek gün evlendiği gündür" dedi.

Cem Özerden tepki çeken şaka: Beni aile içi şiddete teşvik etme