Cadde Cemal Hünal ile Lale Cangal'dan 'boşanma' açıklaması!

Cemal Hünal ile Lale Cangal'dan 'boşanma' açıklaması!

22.02.2024 - 10:09 | Son Güncellenme:

Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal, iddiaya göre tek celsede sessiz sedasız evliliklerini sonlandırmışlardı. Çift, haklarındaki iddiaya son noktayı koydu.

Cemal Hünal ile Lale Cangaldan boşanma açıklaması

Oyuncu Cemal Hünal ile 2011 yılında Lale Cangal ile nikah masasına oturmuş, çiftin bu evlilikten Doğan Atilla adında bir de oğulları olmuştu.

Haberin Devamı

Hünal ile kendi mücevher markası olan tasarımcı eşi Lale Cangal, iddiaya göre tek celsede sessiz sedasız evliliklerini sonlandırmışlardı.

"EVLERİMİZİ AYIRDIĞIMIZ DOĞRUDUR"

Lale Cangal ile Cemal Hünal, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarında ortak bir açıklama yayınladılar:

Basında bir süredir yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yapma gereği duyduk. Evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Ancak henüz resmi bir başvurumuz olmadı. Süreci hem bizim hemde müşterek çocuğum uzun menfaati doğrultusunda yönetebilmek için avukatımız ile görüşüyoruz. Nihai kararı sizlerle paylaşacağız, o zamana kadar ailemizin yaşadığı bu hassas sürece saygı duymanızı ve tarafımızca yapılmayan hiç bir açıklamaya itibar etmemenizi rica ederiz.

Cemal Hünal ile Lale Cangaldan boşanma açıklaması

 

"BEN İSE 20 SENEDİR AYNI KADINLA BERABERİM"

Önceki yıl verdiği bir röportajda, Issız Adam'daki rolünün izleyenleri çok etkilediğini söyleyen Hünal, "Benim yüzümden bir sürü evlenip boşanmış insan var; ben ise 20 senedir aynı kadınla beraberim" demişti.

Cemal Hünal ile Lale Cangaldan boşanma açıklaması

"TÜM EKSİK AKILLARI ENGELLİYORUM"

Öte yandan ünlü oyuncu dün son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Survivor'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını ifade etmişti.

Haberin Devamı

Hep aynı sorunun sorulmasına sinirlenen oyuncu paylaşımına "Not: Adayı niye bıraktın diye soran tüm eksik akılları an itibarı ile engelliyorum" notunu düşmüştü.

Cemal Hünal ile Lale Cangaldan boşanma açıklaması