Cadde Çember: Karanlığın Gözleri filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu

Çember: Karanlığın Gözleri filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu

26.12.2021 - 20:09 | Son Güncellenme:

Çember film serisinin yenisi TV'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Çember: Karanlığın Gözleri bölümü 26 Aralık günü seyirci ile buluşuyor. Filmin başrollerinde Özgür Çevik, Tuvana Türkay ve Serdar Orçin yer alıyor. İşte, Çember Karanlığın Gözleri oyuncu kadrosu...

Çember: Karanlığın Gözleri filmi oyuncuları kim, konusu nedir İşte, oyuncu kadrosu

Kanal D ekranlarında Çember filmi heyecanı sürüyor. Karanlığın Gözleri bölümü ile izleyeni ekrana kitleyecek olan Çember Karanlığın Gözleri'nin yönetmenliğini Abdullah Oğuz yürütürken yapımcılığını ise Abdullah Oğuz ile birlikte Evren Oğuz üstleniyor.

Haberin Devamı

ÇEMBER: KARANLIĞIN GÖZLERİ KONUSU

Üniversite araştırma görevlisi olan Prof. Dr. Sinan Demirhan evinde ailesiyle birlikteyken saldırıya uğrar. Olay yerinde kanlar yazılmış şifreli mesajlar bulunur. Karısı ve kızı ölürken saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan profesör yoğun bakımda uyutulur. Bir yandan Tübitak’tan gelen bir kriptoloji uzmanının yardımıyla şifreleri çözmeye çalışırken, diğer yandan profesörün kendi ürettiği enerjiyle giden bir araç prototipi üzerinde çalıştığını öğrenen özel birim polisleri, kendilerini inanılmaz bir komplonun ortasında bulurlar. Profesör ile ailesine kim, niçin saldırmıştır? Saldırı profesörün geliştirdiği prototipi çalmak için mi düzenlenmiştir? İşini içinde yabancı ajanlar mı vardır? Zeynep ve Hakan bu gizemli olayı çözmeye çalışırken, özel birime sıra dışı bir amirin atanmasıyla birlikte soruşturma daha da ilginç bir hal alır.

Haberin Devamı

ÇEMBER: KARANLIĞIN GÖZLERİ OYUNCULARI

Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Özgür Dereli,Nehir Çağla Yaşar, Güvenç Selakman, Cenk Tunalı, Taylan Akgül, Savaş Akın, Canberk Demirkılıç, Ozan Ceylan.