Cadde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'dan mutluluk pozu

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'dan mutluluk pozu

24.09.2022 - 09:10 | Son Güncellenme:

'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman paylaşımlarıyla adlarından söz ettiren oyuncu çiftten Şaşmaz, sevgilisiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmazdan mutluluk pozu

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Baht Oyunu' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'dan aşk itirafı gelmişti. Bu itiraf sonrası Cemre Baysel’in beş yıllık ilişkisini bitirdiği, Aytaç Şaşmaz’ın ise menajer sevgilisinden ayrıldığı konuşulmuştu. Ardından ikili, Ulus'ta bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. Oyuncu çift, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakıp araçlarına binerek hızla gözlerden kaybolmuştu.

Haberin Devamı

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

Baysel ile Şaşmaz, aşklarını Instagram hesaplarında "İyi ki!" notunu düşerek paylaştıkları fotoğraflarla ilan etmişti. Yakışıklı oyuncu, sevgilisini alnına etiketleyerek, birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

Zaman zaman mutluluk pozlarını da takipçileriyle paylaşan ikili, deniz kenarında çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını yayınlamıştı. Ünlü çifte Damla Colbay, Hande Subaşı ve Tuğçe Açıkgöz gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmazdan mutluluk pozu

ACELECİ AŞIKLAR

Aşkları tüm hızıyla devam eden Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz, birkaç ay önce Yeniköy'de görüntülenmişti. 23 yaşındaki aşıklardan Şaşmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Yemek yedik, sohbet ettik” açıklamasını yapan yakışıklı oyuncu, “Bakalım, yeni projeler var. Güzel olacak inşallah” dedikten sonra hızlı adımlarla aracına binmişti.

Haberin Devamı

"İYİ Kİ DOĞDUN"

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çiftinden Şaşmaz, geçtiğimiz ay 24 yaşına basmıştı. Sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla kutlayan Baysel, birlikte verdikleri pozlara; "İyi ki doğdun Süpermen’im... İyi ki varsın, hep ol!" notunu düşmüştü.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmazdan mutluluk pozu

Cemre Baysel'in bu sözlerini karşılıksız bırakmayan Aytaç Şaşmaz ise sevgilisine; "Ben senin Süpermeninim!" yorumunu yapmıştı.

AŞIKLARDAN YENİ FOTOĞRAF

Mutlu birliktelikleri devam eden Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'dan yeni bir aşk pozu geldi. Birlikte objektif karşısına geçtikleri siyah-beyaz kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Aytaç Şaşmaz, paylaşımına gül emojisi koydu. Oyuncu çiftin fotoğrafı büyük ilgi çekti.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmazdan mutluluk pozu