Cadde Cemre Kemer: Bebeğimiz bir yaşında

Cemre Kemer: Bebeğimiz bir yaşında

27.07.2022 - 13:39 | Son Güncellenme:

Bir dönemin popüler müzik grubu 'Hepsi'nin eski üyelerinden Cemre Kemer, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına alarak, ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcı ve eşi Emre Medina, kızlarının birinci yaş gününü kutladı.

Cemre Kemer: Bebeğimiz bir yaşında

Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile nikâh masasına oturmuştu. Temmuz 2021'de ilk bebeğini dünyaya getiren 36 yaşındaki şarkıcı ve eşi, kızlarına 'özgür' ve 'güçlü' anlamına gelen 'Karla' adını vermişti.

Haberin Devamı

ALIŞVERİŞ TURUNDA GÖRÜNTÜLENDİ

Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Kemer, geçtiğimiz gün Etiler'de alışveriş turunda objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Cemre Kemer, doğum sonrası kilolarından kurtularak eski kilosuna geri döndüğünü ifade etti.

Cemre Kemer: Bebeğimiz bir yaşında

Şarkıcı, "Karla evde, hızlı bir şekilde alışverişimi yapıp eve dönmem gerekiyor. Kızımla beraber koşturunca kilolar da hızlı bir şekilde gitti. Bu koşuşturmacaya kilo mu dayanır?" diyerek gülümsedi.

"YAŞAYARAK BİLİNECEK BİR ŞEY"

Öte yandan Ulus'ta bir şampuan markası ve YouTuber Danla Bilic'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan Kemer, "Annelik duygusu tarif edilecek bir duygu değil. Yaşayarak bilinecek bir şey. '40'ı çıkınca uyku düzeni oturacak' dedi çevremdeki insanlar ama normale döndüğü söylenemez. Bunlar tatlı yorgunluklar..." diye konuşmuştu.

Cemre Kemer: Bebeğimiz bir yaşında

Haberin Devamı

Bebeğinin eşine benzediğini ifade eden şarkıcı, "Babasına benzemesi için dua ettim. Benim burnum estetik, bana niye benzesin? Babası yeşil gözlü, ona benzesin" ifadelerini kullanarak, gülümsetmişti.

KARLA 1 YAŞINDA

Cemre Kemer ve Emir Medina çifti 1 yaşına basan kızları Karla'nın doğum gününü bu fotoğrafla kutladı. Kemer, paylaştığı fotoğrafın altına; “Geç gelen paylaşım. Karla’ya 1 yaş kutlaması yapmıştık ama araya covid o bu şu derken koyamamıştım. Burada bu ekip böyle bir anımız olmalı. Bebeğimiz Allah’a şükür 1 yaşında” notunu düştü.

Cemre Kemer: Bebeğimiz bir yaşında