Cadde Cemre Kemer'den bikinili poz

Cemre Kemer'den bikinili poz

04.07.2023 - 08:49 | Son Güncellenme:

Bir dönem pop müzik dünyasında fırtınalar estirmesine rağmen sürpriz şekilde dağılan Hepsi grubunun üyelerinden olan Cemre Kemer, ilk bebeğini kucağına alarak mutluluk yaşamıştı. Ünlü isim, çıktığı tatilden şezlonga uzanarak güneşlendiği pozlarını paylaştı.

Cemre Kemerden bikinili poz

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Temmuz 2021'de ilk bebeğini dünyaya getiren 36 yaşındaki şarkıcı ve eşi, kızlarına 'özgür' ve 'güçlü' anlamına gelen 'Karla' adını vermişti.

"YAŞAYARAK BİLİNECEK BİR ŞEY"

Öte yandan geçtiğimiz ayalarda Ulus'ta bir şampuan markası ve YouTuber Danla Bilic'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan Kemer, "Annelik duygusu tarif edilecek bir duygu değil. Yaşayarak bilinecek bir şey. '40'ı çıkınca uyku düzeni oturacak' dedi çevremdeki insanlar ama normale döndüğü söylenemez. Bunlar tatlı yorgunluklar..." diye konuşmuştu.

Cemre Kemerden bikinili poz

"BABASINA BENZEMESİ İÇİN DUA ETTİM"

Bebeğinin eşine benzediğini ifade eden şarkıcı, "Babasına benzemesi için dua ettim. Benim burnum estetik, bana niye benzesin? Babası yeşil gözlü, ona benzesin" ifadelerini kullanarak, gülümsetmişti.

Cemre Kemerden bikinili poz

Haberin Devamı

FİT GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

Instagram hesabında sıklıkla paylaşım yapan ünlü isim şezlong pozlarını takipçileriyle paylaştı. Eşi ve kızı ile tatile çıkan Cemre Kemer güzel havanın tadını çıkardı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü isim bakana bir daha baktırdı.

Cemre Kemerden bikinili poz