Cadde Cenk Durmazel sağlık durumu iyiye gidiyor

Cenk Durmazel sağlık durumu iyiye gidiyor

25.11.2014 - 11:16 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde, Beyoğlu'nda oturduğu apartman dairesine çıkan Cenk Durmazer, aniden dengesini kaybederek merdivenlerden yuvarlandı. Yaşadığı talihsiz olayın ardından hastaneye kaldırılan Durmazer'in şu anki sağlık durumu iyiye gidiyor.

Cenk Durmazel sağlık durumu iyiye gidiyor

Apartman merdivenlerinden düşerek yaralanan ve bir süre yoğun bakımda kalan Cenk Durmazel'den güzel haber geldi. Solist ve komedyen Cenk Durmazel, geçen hafta Beyoğlu’nda oturduğu apartmanın merdivenlerinden düşerek ağır bir şekilde yaralanmıştı. Bir süre uyutularak tedavisinine devam edilen ünlü sanatçıdan sonunda beklenen haber geldi.

Haberin Devamı

Cenk Durmazel'in yakın arkadaşı Erdem Uygan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada Durmazel'in sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Uygan twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Cenk'in beyinle ilgili probleminden eser kalmadı. Bundan sonrası, vücudundaki diğer küçük sorunların ortadan kalkması için iyileşme süreci. Geçmiş olsun dileklerini ileten, desteklerini esirgemeyen, hep yanımızda olan sizlere sonsuz teşekkürler.."

Erdem Uygan iki gün önce de şu açıklamaları yapmıştı:

"Cenk'in durumu gayet iyi. Yemek yemeye başladı. Bizlerle konuşuyor. Hızla iyileşiyor. bugün Cenk'in yanına gidemedim ancak haberlerini aldım. Gayet iyiymiş. Espri yaptığını iddia edenler var. Doğruysa bu hayatında bir ilk"

Haberin Devamı

Sanatçının hayranları, atılan bu tweet'ler üzerine, bir an önce iyileşmesi dileklerini ve geçmiş olsun temennilerini ilettiler.

CENK DURMAZEL KİMDİR?

28 Eylül 1971 doğumludur. 90'ların başında İstanbul'da üniversitede aynı bölümde tanıştıkları Erdem Uygan'la birlikte pek çok televizyon ve radyo programı yapmışlardır. S'nek TV'de ve Kanal 24'de (HÖTK) canlı yayın programları hazırlamışlardır. İkili "Cenk Erdem" olarak tanınır ve absürt komedi tarzında beğeni kazanan birçok TV ve Radyo programı yapmışlardır. En popüler TV programları "Müebbet Muhabbet'tir. G.O.R.A filmin de oynamışlardır. Oyun dergisi LEVEL'da yazmaktadır.

İlk olarak 1990'lı yıllarda Badluck adlı grupta müzik çalışmaları yapmış. Daha sonra 2006 yılında Malt adlı grubun kurucuları arasında yer almıştır. Şu an ise hafta içi her akşam Power FM de Erdem Uygan ile birlikte 18-20 saatleri arasında radyo programı yapmaktadır.

Cenk Durmazel en son Gupse Özay'ın senaristliğini üstlendiği Deliha filminde oynadı.