Cadde 'Cennet Mahallesi'nin 'Ayşe'si Belemir Temizsoy nişanlandı

'Cennet Mahallesi'nin 'Ayşe'si Belemir Temizsoy nişanlandı

11.06.2022 - 08:15 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Cennet Mahallesi'nde 'Ayşe' karakterine hayat veren Belemir Temizsoy, dizinin başladığı 2004 yılında henüz 8 yaşındaydı. Belemir Temizsoy, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Cennet Mahallesinin Ayşesi Belemir Temizsoy nişanlandı

Başrollerini Çağla Şıkel, Alişan, Müjdat Gezen ve Melek Baykal'ın paylaştığı 'Cennet Mahallesi' dizisi, 2004 ile 2007 yılları arasında Show TV'de yayınlanmıştı.

Haberin Devamı

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Cennet Mahallesi dizinin çocuk yıldızı Belemir Temizsoy ile Seyit Karabulut yıllar sonra bir araya geldi. Dizide 'Aliş' karakterine hayat veren Seyit Karabulut, birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Karabulut, gönderisine; "O günleri biz hiç unutmadık, hep kalbimizde yaşıyoruz. Siz de bizi unutmayıp, yanımızda olduğunuz için kalbim dolusu sevgi ve saygılarımla" notunu düştü.

Cennet Mahallesinin Ayşesi Belemir Temizsoy nişanlandı

12 YIL SONRA CENNET MAHALLESİ'NDE

Ekranlardan uzakta bir hayat yaşayan Karabulut, geçtiğimiz aylarda Balat'ta dizinin çekildiği mahalleyi ziyaret etmişti. Oyuncu, bu kareyi, "Cennet Mahallesi, anılar... Vay be" notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Cennet Mahallesinin Ayşesi Belemir Temizsoy nişanlandı

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Pembe'nin kızı Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy çocuk oyuncular arasında dikkat çeken isimlerden biri olarak yerini alıyordu. Temizsoy, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor. Cennet Mahallesi'nin ardından ekrandan uzaklaşan Belemir Temizsoy, kendi adını taşıyan bir YouTube kanalı açtı.

Cennet Mahallesinin Ayşesi Belemir Temizsoy nişanlandı

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

Dizide canlandırdığı 'Ayşe' karakteriyle hafızalara kazınan Belemir Temizsoy, evleniyor. Geçtiğimiz aralık ayında bir süredir aşk yaşadığı Mert Can isimli sevgilisinden evlilik teklifi alan ve "Evet!" yanıtını veren Temizsoy, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı.

Evlilik yolunda ilk adımı atan Belemir Temizsoy, o anları da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Cennet Mahallesinin Ayşesi Belemir Temizsoy nişanlandı

TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI

Bir dönemin fenomen dizisi Cennet Mahallesi’ne 2004 -2007 senelerinde ev sahipliği yapan, İstanbul’un Balat semtinde bulunan ahşap bina son dönemlerde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

2 MİLYON 800 BİN TL'YE SATILDI

Ahşap binayı ziyaret eden turistler, Balat etiketi altında binanın fotoğraflarını Instagram sayfalarından paylaşıyor. Durum böyle olunca konağın sahibi, 1900 senesinde yapılan tarihi binayı satma kararı aldı. 4 katlı tarihi ahşap ev için geçtiğimiz sene 2 milyon 900 bin TL değer biçildi. Bir süredir internet sayfalarında ilanı açık olan bina geçtiğimiz günlerde satıldı. Binayı alan iş insanı ise 2 milyon 800 bin TL ödedi.

Cennet Mahallesinin Ayşesi Belemir Temizsoy nişanlandı