Cadde CEO’lardan ‘Fazla Mesai’

CEO’lardan ‘Fazla Mesai’

19.06.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde kurulan CEO Club’ın etkinliğinde enstrüman çalıp şarkı söyleyen şirket CEO’ları Conrad İstanbul’da unutulmaz bir konser verdi

CEO’lardan ‘Fazla Mesai’

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde oluşturulan CEO Club, Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin katkılarıyla Conrad İstanbul’da özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Önceki gece düzenlenen organizasyonda CEO Club üyeleri enstrümanlarıyla sahnede yer aldı. P&G Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat ve grubu “Fazla Mesai”ye eşlik eden CEO’ların kimi gitar, kimi davul kimi de vokal de yeteneklerini sergiledi. “Fazla Mesai” dışında yine iş dünyasının önde gelen isimlerinden kurulu caz grubu “İşin Ötesi” de bu özel geceyi renklendirdi. 



Bu kez ‘İşin Ötesi’nde 

CEO’lardan ‘Fazla Mesai’

Gecede sahne alan bir başka grup da “İşin Ötesi” oldu. “İşin Ötesi” adlı caz grubunun üyeleri, Karamela Gıda Yönetici Ortağı Ceki Kontente, Tekfen Holding Başkan Yardımcısı Mehmet Erktin, Nike Genel Müdürü Zafer Parlar ve DTZ Pamir & Soyuer Yönetici ortağı Firuz Soyuer desteklerinden dolayı eşlerine ve çocuklarına da sahneden teşekkür etti.  

CEO’lardan ‘Fazla Mesai’


Gecede sahne alan CEO’ların performanslarına hayran kalan Yonca Lodi ile Hakan Aysev sahneye çıkıp Hüseyin Bilmaç, Tunç Okkan ve Hulusi Derici’ye eşlik etti.



‘Beste yaptırana bak’
CEO’lardan ‘Fazla Mesai’

PET Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Köksal da lavta çalıp, şarkı söyleyerek gecenin başarılı performanslarından birine imza attı. Yönetim kurulu başkanı olan eşi Güntekin Köksal için beste yaptığını belirten Pınar Köksal’ın “Kocam bana beste yapana değil, yaptırana bak dedi” sözleri davetlileri
kahkahaya boğdu.

Sahnede rock star 

* Gecenin sunucusu Şencan Güleryüz’dü. Program Capital ve Ekonomist dergilerinin Yayın Direktörü Rauf Ateş ve Mey İçki CEO’su Galip Yorgancıoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başladı.
* Sahneye ilk çıkan grup P&G Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat’ın grubu “Fazla Mesai” oldu. Kumaş pantolon ve gömlekleriyle sahneye çıkan CEO’lar “Born to be wild” gibi rock şarkılarını adeta birer rock star gibi seslendirdi. “Fazla Mesai” grubunda gitarda Eczacıbaşı Holding CEO’su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan, piyanoda Akbank Genel Müdür Başkanvekili Hakan Binbaşgil, bas gitarda Unilever Dünya Fonksiyonel Ürünler Bşk. Yard. Hakan Behlil, davulda Temsa Global CEO’su Mehmet Buldurgan, perküsyonda Terteks’ten Sinan Öncel, gitarda Eczacıbaşı Koramic’ten Hüseyin Bilmaç, tumbada Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan ve yine gitarda IFS’ten Ergin Öztürk hünerlerini sergilediler. 
* ”Fazla Mesai” grubuna gitarı ve vokaliyle eşlik eden Eczacıbaşı CEO’su Erdal Karamercan, ‘Üst düzey yöneticiler masa başında oturup ukalalık eden adamlardır. Bize onun dışında bir hayatımız olduğunu anlatan Rauf Ateş’e teşekkür ederiz’ dedi. ‘The House of The Rising Sun’ adlı şarkıyı kusursuz bir yorumla seslendirdi.
* Toyotasa Genel Müdürü İbrahim Orhon ve MARKA’dan Hulusi Derici de Tanju Okan şarkılarından Elton John balatlarına zengin bir repertuar sergiledi. İkili ‘Japonlarla birlikte karaoke barlarda çalıştık’ diyerek izleyenleri güldürdü. ‘My Way’i söylerlerken Mey İçki CEO’su Galip Yorgancıoğlu da yerinden şarkıya eşlik etti ve yanındakilere en sevdiği şarkılardan biri olduğunu söyledi. 
* PET Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Köksal lavta çalıp, şarkı söyledi. Özellikle ‘Rakıname’ şarkısıyla çok beğenildi.
* Akbank Genel Müdür Başkanvekili Hakan Binbaşgil bir kez daha piyanonun başına geçti. Gecenin tartışmasız en çok alkış alan ismi oldu. 
* Eczacıbaşı Koramic’ten Hüseyin Bilmaç ve grubu gecenin sonunda Türkçe pop, rock ve cazdan oluşan bir repertuar sergiledi. Perküsyonda olan, Twiggy’nin sahibi Sinan Öncel gruptan Orhan Gencebay’ın “Batsın Bu Dünya” şarkısını istedi. Programda olmamasına rağmen Sinan Öncel’in ricasını kırmadılar. Daha sonra Şebnem Ferah, Özdemir Erdoğan ve Suavi’den şarkılar seslendirdiler.  
* Gecenin konuk sanatçısı Yonca Lodi’ydi. “Meslek elden gidiyor. Herkes inanılmaz yetenekli.” diyerek sahneye çıktı ve birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. CEO’lardan oluşan gruplara da şahane sesiyle eşlik etti. Tenor Hakan Aysev de sahnedekilere katıldı. 
* Bu kadar önemli şirketlerin en üst düzey yöneticilerinin hepsinin birbirinden yetenekli olması büyük hayranlık  yarattı. Sahneye çıkan bütün CEO’lar sahnede olmaktan ve hünerlerini sergilemekten çok mutlu gözüküyordu. Müzik performansları profesyonellerden farksızdı. 
* Gecenin sonunda CEO’lar, Capital ve Ekonomist dergilerinin Yayın Direktörü Rauf Ateş’e bu konserleri daha sık gerçekleştirmek istediklerini söylediler.