Cadde Cher'den 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz!

Cher'den 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz!

08.11.2022 - 11:54 | Son Güncellenme:

'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili gelen eleştirilere isyan etti. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından Edwards'ın fotoğrafını yayınlayarak, ilişkisiyle ilgili kötü yorum yapan takipçilerine cevap verdi. "Aşk matematikten anlamaz" diyen Cher'in açıklamaları, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Cherden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher, Twitter'da kendisi ile erkek arkadaşı Alexander 'AE' Edwards'ın arasındaki 40 yıllık yaş farkıyla ilgili eleştirilere cevap verdi. 76 yaşındaki şarkıcı, 36 yaşındaki sevgilisinin fotoğrafını "Alexander" notu ve kalp emojisiyle Twitter hesabından paylaşarak, yeni aşkını savundu.

Haberin Devamı

Cherden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz

"KİMSENİN NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMURUMDA DEĞİL"

Hollywood yıldızı, 'Edwards'ın niyetlerinden şüphelendiğini' söyleyen ve aralarındaki yaş farkından dolayı 'endişelendiklerini' yazan birkaç takipçisine de yanıt vererek; şu ifadeleri kullandı:

Hepimizin bildiği gibi ben dün doğmadım ve kesin olarak bildiğim şey, hiçbir şeyin garantisi olmadığı. Ne zaman bir seçim yapsan, risk almış olursun. Ben her zaman risk aldım, olduğum kişi bu. Aşk matematikten anlamaz. Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil! Bizi savunmuyorum. Nefret edenler buna devam edecek, mutlu olmamızın ve kimseyi rahatsız etmememizin bir önemi yok.

Aktris ayrıca ailesindeki herkesin Edwards ile tanıştığını ve sevgilisinin ona bir kraliçe gibi davrandığını da açıkladı.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Yıldız, Paris Moda Haftası'nda rapçiyle tanıştığında romantizmin başladığını söyledi, ancak ikili Çarşamba günü Los Angeles'ta akşam yemeği için dışarı çıkana kadar sevgili oldukları söylentileri yayılmamıştı. Dışarıda el ele tutuşurken görüntülenen ikiliden bir çocuk babası olan Edwards, arabayken Cher'in ellerini öpmüştü.

İHANET SEBEBİYLE AYRILDILAR

Haberin Devamı

Page Six'te yer alan habere göre; Alexander Edwards, 39 yaşındaki Amber Rose ile 2018'de aşk yaşamaya başlamıştı. Slash Electric Alexander adında bir oğulları olan ikili; rapçinin, Rose'u aldattığını kabul etmesiyle üç yıllık ilişkilerini noktalamıştı.

Cherden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz

Cher ise 1964'ten 1975'e kadar Sonny Bono ile, ardından 1975'ten 1979'a kadar Gregg Allman ile evliydi. Ünlü ismin Bono ile evliliğinden Chaz (53) ve Allman ile evliliğinden Elijah (46) isimli iki çocuğu bulunuyor.

İSTANBUL PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan Cher, 2016'da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali,'nde 42 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra birçok ünlü yıldız gibi Türkiye’ye destek ve teröre tepki mesajı paylaşmıştı. Ancak oyuncu, “Havalimanındaki masum insanlar için hepimiz dua ediyoruz” mesajının sonunda yer verdiği bomba ve patlama emojisinden dolayı 'samimi olmamakla' eleştirilmişti.

Cherden 40 yaş küçük sevgilisiyle ilgili açıklama: Aşk matematikten anlamaz

Twitter kullanıcıları, Cher’in attığı taziye mesajını süslemek için kullandığı bomba ve patlama emojisinde komik bir taraf göremediklerini söyleyerek şarkıcıya karşı Tweet'ler atmıştı.

Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine özür dileyen Cher, "Yersiz ve zamansız bomba emojisi üzerine düşünüyorum. Bahanesi yok. 140 karakterden daha fazlasını anlatmaya yardım etmesi için iki emoji kullandım. Üzgünüm" diye yazmıştı.