Cadde Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı!

Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı!

23.11.2023 - 16:18 | Son Güncellenme:

1980 yılında vizyona giren 'The Blue Lagoon'da (Mavi Göl) kamera karşısına geçen Christopher Atkins, başrolü paylaştığı Brooke Shields'la ilgili yıllar sonra samimi bir açıklamada bulundu.

Christopher Atkinsten yıllar sonra Brooke Shields itirafı

Sinemaya 1978'de 'Pretty Baby' adlı filmle başlayan Brooke Shields ile ABD'li aktör Christopher Atkins, yönetmenliğini Randal Kleiser'ın üstlendiği Mavi Göl'de başrolü paylaşmıştı. 1980 yapımı filmde, bir gemi kazasından kurtulup ıssız adaya düşen iki gencin öyküsü anlatılıyordu.

Haberin Devamı

Henry De Vere Stacpoole'un 1908 tarihli romanının beyaz perde uyarlaması, kötü eleştiriler alsa da küresel gişede 58,8 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Christopher Atkinsten yıllar sonra Brooke Shields itirafı

Mavi Gö'deki performansıyla Altın Küre Ödülleri'nde 'En İyi Genç Oyuncu' dalında aday gösterilen Atkins, daha sonra birçok yapımda oynasa da, kariyerinde rol arkadaşı kadar ses getiren projelerde yer alamadı.

Christopher Atkinsten yıllar sonra Brooke Shields itirafı

"KESİNLİKLE ONU KISKANIYORDUM"

62 yaşındaki aktör, konuk olduğu podcast yayınında, Brooke Shields'ın kariyerini kıskandığını açıkladı. Kaliteli bir filmde oynama hedefinden bahseden Atkins, "Kesinlikle onu kıskanıyordum. Kendimi bir oyuncu olarak gördüğüm için 43 yıldır bu işi yapıyorum, bu benim işim. Hâlâ böyle çok izlenen bir filmde oynamayı istiyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı